Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care le inveti cand iubesti cu adevarat

Faci parte dintr-o echipa in care amandoi va ajutati sa cresteti nu doar personal, ci si profesional. Vei fi mai usor de inteles si vei intelege mai usor. Vei invata sa accepti defecte si sa faci compromisuri. 

Cand iubesti cu adevarat simti diferit decat atunci cand ai o relatie ocazionala. Cand esti intr-o relatie frumoasa, inveti lucruri. Gandesti diferit. Faci parte dintr-o echipa in care amandoi va ajutati sa cresteti nu doar personal, ci si profesional. Vei fi mai usor de inteles si vei intelege mai usor. Vei invata sa accepti defecte si sa faci compromisuri.

foto interior si prima pagina: Victor Tondee, Shutterstock

Va las mai jos lucrurile pe care le inveti in momentul in care iubesti cu adevarat:

1. Inveti sa ai incredere

Trebuie sa ai incredere in partenerul tau. De ce ti-ai impartasi viata cu cineva cand crezi ca face ceva gresit de fiecare data cand intorci spatele? Daca nu ai incredere in partenerul tau, atunci nu esti intr-o relatie adevarata. Cele mai bune relatii incep cu o incredere profunda si, chiar si atunci cand apar probleme (pentru ca vor aparea), increderea este suficient de puternica pentru a va tine impreuna.

Citește și:

2. Inveti ca iubirea dezvaluie parti pe care nu iti doreai ca nimeni altcineva sa le descopere

Dragostea este vulnerabilitate. Iti darama peretii pe care i-ai construit in jurul tau si te ajuta sa lasi pe cineva sa iti cunoasca sufletul pentru ca stii ca o sa ii placa fiecare parte din tine si ca nu te va judeca.

3. Inveti sa vezi lumea in feluri in care nu ai vazut-o pana acum

Dragostea este acceptare. Incerci lucruri noi, lucruri pe care credeai ca nu le vei incerca niciodata. Iubirea iti va deschide usi, te va ajuta sa vezi lumea cu alti ochi, sa accepti diferentele. Iubirea te face sa fii mai buna, mai grijulie, mai atenta la oamenii din jurul tau.

4. Inveti sa iti recunosti slabiciunile tale

Partenerul tau nu te asteapta sa fii o eroina si sa speram ca nici tu nu astepti asta de la el. Cu totii suntem oameni. Toti avem defecte. Este in regula sa le lasi la iveala. De fapt, pentru a avea o relatie stabila, serioasa, sincera, trebuie sa iti arati si punctele slabe. Partenerul tau va fi mai sensibil la lucrurile care te deranjeaza si te poate ajuta sa depasesti situatiile in care nu esti sigura pe tine.

Citește și:

5. Inveti sa iti pese de cineva atat de mult incat sa te sperii

Dragostea este altruista. Nu este vorba doar de a pune nevoile altcuiva in fata nevoilor tale, este despre sa iti doresti sa faci asta. Este despre sentimentul de apreciere profunda ca aceasta persoana este in viata ta, temandu-te totusi ca intr-o zi poate nu va fi mai langa tine.

6. Inveti sa fii curajoasa

Dragostea te face sa crezi in tine insati. Sa ai incredere ca totul va fi bine. Sa fii curajoasa. Sa faci lucruri la care pana acum doar visai.

7. Inveti sa simti

Dragostea te copleseste cu emotii. Simti ca inima ta se topeste si ca poate exploda oricand. Intr-o clipa simti ca esti cea mai fericita persoana din lume ca mai apoi sa te simti speriata si sa te intrebi ce faci cu viata ta si daca mai esti. Da, iubirea iti permite sa simti cu tot sufletul.

8. Inveti sa te schimbi

Dragostea te schimba. Te provoaca sa faci mai bine, sa fii o persoana mai buna, sa apreciezi mai mult lucrurile din jurul tau. Dragostea iti da aripi. Dragostea te convinge ca lumea chiar este un loc minunat... si te ajuta sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.