Setari Cookie-uri

5 Semne ca esti un inger pe pamant

Daca si tu simti ca esti un inger pe pamant insa inca nu esti sigura, am gasit pe poweofpositivity care sunt semnele clare in rolul pe care il ai pe aceasta planeta.

Este posibil sa stii aceste tipuri de oameni cu nume speciale: oameni ai luminii sau ingeri pe pamant. Poate chiar simti uneori ca si tu faci parte dintre ei.

Muncitorii luminii nu au rabdare pentru ura, violenta, durere, minciuna. Ei vor ca lumea intreaga sa traiasca in armonie si iubire. Ingerii de pe Pamant doresc sa se alinieze cu energia pura, ajutandu-i pe altii sa isi gaseasca scopul in aceasta viata. Ei vor ca toata lumea sa depaseasca problemele si suferinta astfel incat sa traim intr-o adevarata armonie cu divinitatea.

Daca si tu simti ca esti un inger pe pamant insa inca nu esti sigura, am gasit pe poweofpositivity care sunt semnele clare in rolul pe care il ai pe aceasta planeta.

1. Esti foarte sensibila

Uneori simti ca esti coplesita de toate problemele din aceasta lume si simti ca nu mai poti duce. Iti incarci sufletul cu durerea altor persoane si inima ta este obosita. Iti este greu sa fii in jurul multor persoane deoarece interactiunea ta cu acestia este una foarte spirituala.

Citește și:

2. Iti place sa fii singura

Iti place sa petreci timpul in singuratate pentru a iti reincarca si reechilibra energiile. Esti frecvent coplesita de lumea in care traiesti, motiv pentru care te folosesti de timpul pe care il ai cand esti singura pentru a te vindeca si a te pregati pentru urmatoarea intalnire cu lumea exterioara.

Stii ca pentru a schimba lumea trebuie ca mai intai sa te schimbi tu, motiv pentru care lucrezi zi si noapte pentru a deveni cea mai buna versiune a ta.

3. Iti pasa foarte mult de cei din jurul tau

Iubesti oamenii si vrei sa ii ajuti in problemele lor. Ai renunta la toate pentru a oferi o mana de ajutor sau un umar pe care sa planga o persoana care sufera. Te simti profund legata de cei din jurul tau si simti ca este de datoria ta sa ii ajuti sa se ridice de la pamant cand sufera, sa le alini durerea, sa ii ajuti sa gaseasca calea catre lumina.

Citește și:

Traiesti pentru a vedea fericire si zambete in jurul tau si incerci sa faci schimbari pozitive pentru ceilalti.

4. Ai o intuitie foarte puternica

Probabil ca nu traiesti viata prin obiectivul logicii, in schimb alegi sa iei decizii pe baza emotiilor si a intuitiei. Te conectezi cu lucruri care atrag emotiile, motiv pentru care esti pasionata de arta, de muzica si iti place sa impartasesti si sa asculti povesti.

Permiti intuitiei sa te ghideze in viata, ajutandu-te sa intelegi fiecare noua etapa pe care o incepi.

5. Respingi "idealurile moderne"

Desi incerci foarte mult, iti este destul de dificil sa intelegi lumea in care traiesti. De ce ne petrecem atat de mult timp muncind in locuri pe care le uram? De ce ne permitem sa ne luam lucruri de care nu avem nevoie? De ce traim viata pe care nu ne-o dorim? De ce cerem atat de mult si oferim atat de putin? Aceste intrebari trec zi de zi prin mintea ta.

Citește și:

Tu alegi sa iti faci viata asa cum ti-o doresti. Sa traiesti ceea ce visezi. Avem destule pe acest pamant pentru a fi fericiti, insa constiinta noastra ne impiedica sa traim acest adevarat.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.