Setari Cookie-uri

Manifestul sufletului fericit: 8 Lucruri marunte pentru o viata mai buna

Sunt extrem de importante si te pot ajuta sa vezi viata cu alti ochi, sa intelegi altfel lucrurile care se intampla, sa accepti greutatile care apar in viata ta si sa alegi intotdeauna fericirea. 

Citeste randurile de mai jos, apoi salveaza-le si citeste-le peste cateva luni sau chiar peste cativa ani. Sunt extrem de importante si te pot ajuta sa vezi viata cu alti ochi, sa intelegi altfel lucrurile care se intampla, sa accepti greutatile care apar in viata ta si sa alegi intotdeauna fericirea.

foto interior si prima pagina: Miriama Taneckova, Shutterstock

Priveste aceste lucruri precum un manifest - manifestul vietii.

1. Sentimentele sunt adesea reale. Insa cuvintele pe care le folosim pentru a le exprima sunt, de cele mai multe ori, iluzorii.

Asadar, gandeste-te cu atentie la cuvintele pe care alegi sa le folosesti. Nu spune niciodata "Te iubesc" doar pentru a crea o iluzie a sentimentelor, nici pentru a face pe altcineva sa te iubeasca. Cel mai dureros "Te iubesc" este cel care nu este spus din toata inima. Prin urmare, cand spui asta asigura-te ca si simti.

Citește și:

2. A fi tanara nu inseamna doar sa lasi un semn in lume. Este vorba si despre a permite ca lumea sa lase un semn in sufletul tau.

Acest semn poate fi legat de un eveniment sau, chiar mai mult, de o persoana. Iubeste, fa greseli, frange-ti inima si ia-o de la capat. Traieste cu adevarat.

3. Cand Dumnezeu ia ceva ce crezi ca iti apartine, de obicei iti va da in schimb ceva mai bun. Cu toate acestea, fii recunoscatoare pentru ce ai in momentul prezent.

4. Nu te indragosti niciodata in somn

Ceea ce, de obicei, vine ca un vis se poate transforma brusc intr-un cosmar. De aceea, este important sa fii indragostita atunci cand esti treaza. Sa fii indragostita cand stii riscurile pe care ti le asumi si pericolele cu care te vei confrunta. Fii indragostita de o persoana, nu de ideea proiectata in capul tau.

5. Crede (intotdeauna) ca in lumea asta exista o persoana care merita sa primeasca cea mai buna varianta a ta. Este posibil sa o intalnesti cat mai repede cu putinta.

Citește și:

6. Singura persoana din lume care te-ar putea face fericita esti tu. Doar tu. Inainte de toti cei din jurul tau.

7. Cel mai rau lucru pe care il poti face unei relatii este sa iti doresti sa fii stapana pe viata persoanei de langa tine. Sa crezi ca aceasta persoana iti apartine in intregime. Pentru ca niciodata nu vei putea sa detii puterea suprema asupra unei persoane.

8. Fii fericita. Pentru ca meriti sa fii fericita si pentru ca poti. Permite-ti sa fii fericita. Cu sau fara altcineva. Oare fericirea nu trebuie sa vina din sufletul tau? De ce astepti sa vina la pachet cu o alta persoana? Atunci cand ti-ai permis sa fii fericita pe cont propriu, atunci poti fi fericita si cu o alta persoana.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.