Setari Cookie-uri

Cum recunosti flacara geamana a sufletului tau?

Pe langa toate dorintele sufletului nostru, si inima noastra isi doreste sa simta dragostea neconditionata si recompensele spirituale de neegalat ale relatiei cu flacara geamana.

Toti cautam flacara geamana a sufletului nostru, acel suflet oglinda cu care impartasim un destin si care ne promite sprijin nelimitat de-a lungul calatoriei noastre spirituale.

Sufletul nostru simte nevoia de a isi gasi sufletul geaman astfel incat sa poata evolua si sa isi indeplineasca scopul pentru care a venit in aceasta lume.

foto interior si prima pagina: Mikhail Bakunovich Shutterstock

Pe langa toate dorintele sufletului nostru, si inima noastra isi doreste sa simta dragostea neconditionata si recompensele spirituale de neegalat ale relatiei cu flacara geamana. Insa intalnim atat de multi oameni in viata noastra... cum stim cand ne-am intalnit flacara geamana? Cum putem recunoaste sufletul oglinda? Ei bine, aflati in materialul de mai jos:

1. Aprinderea sufletului

Cand ne intalnim cu flacara geamana a sufletului nostru, avem un moment in care sufletul si energiile noastre, in special cele din jurul chakrei inimii unde se afla cordonul de argint care ne uneste, se aprind.

Citește și:

Aceasta se va simti precum o explozie brusca, aproape violenta, care arde in piept si in zona capului. Se simte dureros, insa este o durere buna - de fapt, multe persoane descriu acest sentiment ca fiind o caldura placuta, insotita de un sentiment puternic ca esti exact unde trebuie sa fii.

2. Recunoasterea

De asemenea, recunoastem imediat flacara geamana. Intuitiv, stim ca aceasta nu este prima noastra intalnire, ci doar cea mai recenta intalnire intr-o relatie care a durat milenii si va dura si mai mult.

Sentimentele de deja vu ar putea insoti acest sentiment intens de recunoastere si asta deoarece am experimentat multe dintre aceste intalniri si am simtit aceste stari de multe ori de-a lungul vietii noastre. Poate ca nu ni le mai amintim, insa sufletul nostru o face. Sufletul nostru se intalneste cu un "vechi prieten", un suflet pe care l-a mai intalnit de nenumarate ori.

Citește și:

3. Experiente impartasite

De cele mai multe ori, sufletele oglinda au tendinta de a duce o viata similara. Desori, persoanele descopera aceleasi tipare si experiente si, prin urmare, se conecteaza la nivel personal datorita acestora.

Aceasta este o parte a "contractului" sufletelor oglinda. Multe flacari gemene, inainte de a veni pe Pamant, sunt de acord sa impartaseasca copilarii similare si ani de formare pentru a se pregati cel mai bine pentru o relatie.

4. Asteptari

Intalnirea cu flacara geamana a sufletului este intr-un moment in care nici nu te astepti. Precum o surpriza frumoasa. Chiar si asa, inainte de intalnirea cu sufletul oglinda ajungi sa primesti semne de la ghidurile spirituale care te informeaza ca intalnirea se va produce in scurt timp.

Poti simti un val de energie mult mai mare decat in mod obisnuit in jurul tau, poti avea vise intense sau sincronicitati - ca exemplul vezi peste tot 11:11.

Citește și:

Motivul pentru care se intampla aceste lucruri este unul destul de simplu - intalnirea cu flacara geamana este o experienta intensa care deseori te poate speria pentru o scurta perioada de timp. De aceea ghidul spiritului tau va incerca sa te pregateasca pentru acest moment.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.