Setari Cookie-uri

6 exercitii care va vor face relatia de cuplu puternica

Adopta si tu alaturi de partenerul tau aceste obiceiuri sanatoase in relatie si maturitatea emotionala in cuplu nu va mai fi o iluzie, ci realitate.

Iti poti face relatia de cuplu puternica daca urmezi aceste sfaturi de la terapeuti de cuplu renumiti. Adopta si tu alaturi de partenerul tau aceste obiceiuri sanatoase in relatie si maturitatea emotionala in cuplu nu va mai fi o iluzie, ci realitate.

Psihologii de la Psychology Today vorbesc despre o serie de obiceiuri sanatoase in relatie care promoveaza satisfactia si fericirea in doi. Descopera cum sa iti faci si tu relatia de cuplu puternica si fericita.

Pentru ca, pana la urma, multe aspecte din vietile noastre sunt in stransa legatura cu relatia alaturi de partenerul de cuplu. Timpul, planurile de viitor, energia, emotiile, precoparile si telurile in viata depind si de celalalt. Daca esti intr-o relatie, exista cateva aspecte pe care le “navighezi” independent. Altfel, explorezi si traiesti fiecare zi influentand si fiind influentata de partenerul de cuplu.

Citește și:

Maturitatea emotionala in cuplu are un rol vital in relatia voastra si in dinamica dintre voi doi.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.