Setari Cookie-uri

4 Mesaje cosmice pe care trebuie sa le auzi despre 2018, Anul Iluminarii

Anul 2018 are vibratia 11, un numar al puterii care simbolizeaza iluminarea. Acest numar semnifica rezistenta, putere si visuri implinite. 

Esti pregatita sa descoperi ce ti-a pregatit anul 2018? Ei bine, iata vestea buna: 2018 este anul iluminarii si un moment foarte interesant pentru a fi in viata.

Ce reprezinta 2018 in conformitate cu Numerologia:

Anul 2018 are vibratia 11, un numar al puterii care simbolizeaza iluminarea. Acest numar semnifica rezistenta, putere si visuri implinite.

Cifra 1 reprezinta sinele si puterea. Cu 1 langa 1 puterea se dubleaza. Asezand aceste cifre una langa cealalta exista sprijin reciproc, viziune, recunoastere.

Asta inseamna ca reusim sa ne vedem pe noi insine, sa comunicam deschis cu sufletul nostru si sa acceptam aspectele negative din viata noastra astfel incat sa gasim solutii pentru a le rezolva.

Potrivit astrologiei chinezesti, 2018 este descris cu ajutorul cuvantului ACTIUNE. Potrivit numerologiei, 2018 este anul ILUMINARII. Punand aceste doua puncte de vedere impreuna, putem vedea acest an ca unul potrivit pentru iluminare, trezire si pentru a lucra la visurile noastre, cele pe care le-am tinut intotdeauna ascunse adanc in sufletul nostru.

Citește și:

4 Mesaje cosmice pe care trebuie sa le auzi despre 2018, Anul Iluminarii

1. Lucrurile care au fost odata ascunse in intuneric vor fi aduse la lumina.

Lumina va ajunge pe multe dintre aceste lucruri fie pe plan personal, fie plan universal. Nu trebuie sa permiti sa fii prinsa in evenimentele globale deoarece unele dintre acestea nu sunt benefice pentru tine.

Lucrurile noi care apar pe plan personal necesita mai multa atentie si chiar clarificare. Acestea te pot soca sau chiar zdruncina, insa nu trebuie sa iti fie teama. Totul este pentru binele suprem. Fericirea va bate la usa ta in scurt timp.

2. Lucruri din 2011 (ciclul de 7 ani) pot aparea din nou

Din punct de vedere spiritual, cifra 7 este una foarte puternica deoarece reprezinta numarul chakrelor noastre, precum si structura celulara a corpului nostru.

Trebuie, totusi, sa ne reamintim ca suntem intr-o etapa diferita a unui ciclu de 7 ani. Multe lucruri din 2011 vor reaparea in viata ta, insa fie vor veni sub o alta forma, fie vor fi la fel si se vor finaliza destul de repede.

Citește și:

3. In 2018 au loc schimbari pozitive

Cum 2018 este Anul Iluminarii, acesta este plin de optimism si speranta, un loc pentru noi inceputuri si noi schimbari.

Este un an puternic pentru relatii, afaceri, dragoste si interactiune cu oamenii din jur.

4. La tine este puterea schimbarii

In ciuda greutatilor prin care au putea trece, pastreaza lumina necesara schimbarii. Atata timp cat iti amintesti ca esti inconjurata de dragoste, ai puterea de a schimba lumea in bine prin experientele tale.

Multi oameni te privesc si sunt multumiti de tine.

Fii tu in 2018. Ai incredere in tine. Ai puterea de a face schimbari minunate. Ai puterea de a iti elibera sufletul. Ai puterea de a descoperi dragostea suprema. Ai puterea de a muta muntii. Stii ca poti!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.