Setari Cookie-uri

15 intrebari la care sa gasesti raspunsul inainte sa te casatoresti

Casatoria e un pas important si nu e obligatoriu sa spui “Da!”, chiar daca sunteti de mult timp impreuna! Inainte sa te casatoresti, pune-ti tie insati niste intrebari, ca sa iti faci o parere cat mai completa despre ce vrei de la relatia cu el.

Inainte sa te casatoresti, e bine sa fii sincerca cu tine insati si sa iti raspunzi la niste intrebari care te pot ajuta sa iei decizia cea buna. De exemplu, cum reactioneaza partenerul tau cand tu ai succes?

Casatoria e un pas important si nu e obligatoriu sa spui “Da!”, chiar daca sunteti de mult timp impreuna! Inainte sa te casatoresti, pune-ti tie insati niste intrebari, ca sa iti faci o parere cat mai completa despre ce vrei de la relatia cu el. Popsugar.com a facut un set de intrebari care te pot ajuta sa iei decizia cea mai buna!

15 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa te casatoresti

1 Cum reactioneaza la succesele tale?

Cum reactioneaza partenerul tau atunci cand ai succes? Se bucura sincer si te incurajeaza sa fii tu insati? Sau se simte intimidat de orice victorie a ta si e mai sigur de sine cand nu iti ies planurile?

Citește și:

2 Chiar va acceptati asa cum sunteti?

Intotdeauna vor fi lucruri pe care sa vrei sa le schimbi la oamenii din viata ta, dar nimeni nu ar trebui sa se abtina de la a fi el insusi, ca sa fie pe placul altcuiva. Inainte sa te casatoresti, intreaba-te daca voi va acceptati asa cum sunteti.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.