Setari Cookie-uri

Ritual pentru a atrage abundența și prosperitatea în viața ta

Asumarea responsabilității pentru propria poveste și suferința este calea către reciclarea conținutului inimii tale, unde apar afirmațiile de fericire și succes.

Cheia pentru a îți vedea visurile împlinite este deja în mâinile tale de foarte multă vreme. Dacă nu ai folosit-o până acum și continui să te întrebi de ce idealurile tale par să fie la ani distanță și nu pari să ajungi repede la ele, există posibilitatea de a avea câteva obstacole care blochează manifestarea acestor aspirații în viața ta.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Indiferent de aceste blocaje, tu ai posibilitatea de a îți alinia sufletul cu mintea și cu trupul. Atunci când simți că ești blocată în propria viață, este timpul să îți asumi riscuri și să preiei controlul. Să stabilești toate intențiile necesare pentru a îți manifesta visurile.

Există un ritual foarte simplu care te poate ajuta să îți transformi aspirațiile în realitate. Ai posibilitatea să ajustezi lucrurile, să faci modificări autentice, să îți urmezi intuiția.

Citește și:

Iată care este cel mai simplu ritual pentru a atrage abundența și prosperitatea în viața ta:

În fiecare dimineață trezește-te cu gândul că tu ești cea care ține frâiele vieții și că tot la tine este cheia pentru a deveni cine vrei să fii.

Dacă vrei dragoste, iubește. Dacă vrei prieteni, fii prietenoasă cu lumea din jurul tău. Dacă vrei iertare, iartă și tu oamenii care ți-au greșit.

Fiecare "otravă" deține și elixirul vindecător, modul în care țesutul cicatrizant emoțional vindecă rana.

Asumarea responsabilității pentru propria poveste și suferința este calea către reciclarea conținutului inimii tale, unde apar afirmațiile de fericire și succes.

Învața să vezi durerea ta precum un scop. Odată ce ai reușit să faci auto-vindecarea, experiența ta va deveni cel mai bun dar pe care îl poți aduce acestei lumi.

Citește și:

Ritualul abundenței: Stabilește o intenție zilnică de a deveni energia pe care vrei să o primești. Misiunea ta personală este întotdeauna în mintea ta.

Permite minții tale să fie dezorientată și inimii să facă niște greșeli pe măsură ce faci toate aceste lucruri. Amintește-ți, fiecare experiență, indiferent de forma sa, este necesară pentru găsirea liniștii și fericirii adevărate.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.