Uleiul de cocos este ingredientul minune de ceva timp. Versatilitatea sa în bucătărie, beauty, îngrijire, medicație îl face să fie vedeta! Crezi că știi toate variantele în care poți să folosești uleiul de cocos? Beneficiile uleiului de cocos sunt nenumărate și surprinzătoare! Descoperă de ce uleiul de cocos este sănătos și recomandat pentru a fi folosit extern sau intern. Specialiștii Bustle vorbesc despre ulei de cocos în cafea, despre ulei de cocos în hidratarea tenului, despre uleiul de cocos în luptă cu celuliță. Dar care sunt toate beneficiile uleiului de cocos?

Masca hidratanta pentru fata cu ulei de cocos si cafea

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Poți să folosești uleiul de cocos în ritualul tău de sănătate. Îl poți utiliza drept super-aliment. Îl poți păstra la îndemână în bucătărie, în baie, în cămară, în dormitor. Cu atâtea beneficii, uleiul de cocos trebuie să fie nelipsit din casa ta. De ce este uleiul de cocos sănătos? Cum să folosești uleiul de cocos? Descoperă cele 17 beneficii ale acestui ulei aromat și cremos, așa cum le-au documentat editorii Bustle cu ajutorul specialiștilor din fiecare domeniu.

16 activități în care poți să folosești uleiul de cocos

Uleiul de cocos poate curăța eficient baia

Nu ai nevoie de chimicale toxice pentru că poți utiliza ulei de cocos pentru a curăța piatra, calcarul, grăsimea și petele din baie. Chiar și mucegaiul poate fi înălțurat cu ulei de cocos și apă minerală.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Cum folosesti uleiul de cocos in ritualul de infrumusetare. Utilizari neasteptate!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta