Setari Cookie-uri

Modalități surprinzătoare să folosești uleiul de cocos

Uleiul de cocos este sănătos atât în rutina ta de beauty, cât și în situații de uz intern. Descoperă cum să folosești uleiul de cocos pentru a te bucura de toate beneficiile lui!

Uleiul de cocos este ingredientul minune de ceva timp. Versatilitatea sa în bucătărie, beauty, îngrijire, medicație îl face să fie vedeta! Crezi că știi toate variantele în care poți să folosești uleiul de cocos? Beneficiile uleiului de cocos sunt nenumărate și surprinzătoare! Descoperă de ce uleiul de cocos este sănătos și recomandat pentru a fi folosit extern sau intern. Specialiștii Bustle vorbesc despre ulei de cocos în cafea, despre ulei de cocos în hidratarea tenului, despre uleiul de cocos în luptă cu celuliță. Dar care sunt toate beneficiile uleiului de cocos?

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Poți să folosești uleiul de cocos în ritualul tău de sănătate. Îl poți utiliza drept super-aliment. Îl poți păstra la îndemână în bucătărie, în baie, în cămară, în dormitor. Cu atâtea beneficii, uleiul de cocos trebuie să fie nelipsit din casa ta. De ce este uleiul de cocos sănătos? Cum să folosești uleiul de cocos? Descoperă cele 17 beneficii ale acestui ulei aromat și cremos, așa cum le-au documentat editorii Bustle cu ajutorul specialiștilor din fiecare domeniu.

Citește și:

16 activități în care poți să folosești uleiul de cocos

Uleiul de cocos poate curăța eficient baia

Nu ai nevoie de chimicale toxice pentru că poți utiliza ulei de cocos pentru a curăța piatra, calcarul, grăsimea și petele din baie. Chiar și mucegaiul poate fi înălțurat cu ulei de cocos și apă minerală.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.