Setari Cookie-uri

Cum să-ți dezvolți darul sufletului și să îl exprimi în lume

Dragostea pentru propriul suflet înseamnă, de asemenea, să nu permiți vocii critice din cap să preia controlul asupra emoțiilor. Cu cât oprești mai repede orice emoție negativă din calea ei de a intra în mintea ta cu atât este mai bine pentru sufletul tău. 

Ești o ființă spirituală închisă într-un corp uman. Sufletul tău are nevoie de atenție pentru a oferi ce este mai bun acestei lumi. Ai intrat în lumea asta din anumite motive. Dezvoltarea darului sufletului tău este unul dintre ele. Tratează-ți sufletul așa cum ar trebui tratat și vei vedea schimbări minunate.

Urmează sfaturile de mai jos:

1. Tratează-ți sufletul ca și cum ar fi cel mai bun prieten al tău

Găsește un prieten bun în tine, în sufletul tău. Cei mai buni prieteni nu te părăsesc niciodată, nu te critica și nici nu te urăsc. Nici sufletul tău nu îți va face asta.

Dragostea pentru propriul suflet înseamnă, de asemenea, să nu permiți vocii critice din cap să preia controlul asupra emoțiilor. Cu cât oprești mai repede orice emoție negativă din calea ei de a intra în mintea ta cu atât este mai bine pentru sufletul tău.

Citește și:

De asemenea, cultivarea gândurilor pozitive creează emoții pozitive care îți pot oferi o viziune mai pozitivă despre tine și despre viața pe care o trăiești.

2. Preia controlul asupra corpului tău

Corpul tău este un templu care trebuie tratat ca atare. Ai doar unul, așadar nu există niciun motiv pentru care să nu ai grijă de el cât de bine poți.

A trăi o viață de abundență și de bunăstare începe foarte simplu, și anume cu modul în care te vezi și îți îngrijești corpul, mintea și sufletul. În ceea ce privește grija pentru corpul tău, exercițiile fizice reprezintă cel mai bun mod de a fi activă, de a scăpa de toxice și de a îmbunătăți circulația sângelui.

Consumul de apă ajută la eliminarea toxinelor, reînnoiește celulele și ajută organismul să funcționeze corect.

Citește și:

De asemenea, mănâncă alimente proaspete și evită alimentele nesănătoase cât de mult poți. Corpul tău este o mașină uimitoare care îți oferă indicații despre starea sănătății tale. Acordă o atenție deosebită acestor semnale. Cel mai adesea, afecțiunile sunt cauzate de o dietă inadecvată.

3. Ascultă-ți intuiția

Intuiția ta este vocea liniștită care acționează precum un navigator intern, care are întotdeauna dreptate în legătură cu ceva. Doar atunci când ego-ul minții tale este puternică, ascultarea intuiției tale este o luptă. Și asta pentru că vocea intuitivă nu concurează pentru a fi mai puternică decât ego-ul tău.

Mintea ta joacă un rol important în evaluarea directă de la greșit la rău, de la sigur la nesigur, de la frumos la urât și tot așa. Sufletul tău este cel care ar trebui să îți controleze mintea. Așadar, pentru a îți asculta mai bine intuiția, calmează-ți mintea.

Citește și:

Fă din acest lucru o practică până când începi să auzi acea voce interioară bună în capul tău, care va veni ca o senzație de intuiție.

Permiterea acestei voci interioare te va ghida să îți faci viața mai frumoasă și ca lucrurile să devină mai ușoare. Viața ta va deveni una pozitivă, iar tu vei fi fericită. Relația cu lumea din jurul tău se va îmbunătăți.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.