Setari Cookie-uri

5 Moduri prin care Universul încearcă să comunice cu sufletul tău

Fără îndoială ai întâlnit multe semne în viața ta însă nu te-ai întrebat ce sunt. S-ar putea să le consideri o coincidență, însă există o șansă bună ca ele să fie semne din Univers concepute să te ghideze într-un fel sau altul. 

Acestea sunt semne cărora trebuie să le acorzi atenție.

Nu ești o ființă izolată, departe de resul realității. Ești conectată la Univers în nenumărate moduri complicate, cum ar fi firele țesute prin sufletul tău. Și prin aceste fire, Universul îți poate trimite mesaje.

Fără îndoială ai întâlnit multe semne în viața ta însă nu te-ai întrebat ce sunt. S-ar putea să le consideri o coincidență, însă există o șansă bună ca ele să fie semne din Univers concepute să te ghideze într-un fel sau altul.

foto interior si prima pagina: Korionov Shutterstock

Iată cele mai importante moduri prin care Universul îți trimite mesaje:

1. Experiențe recurente

Ai observat vreodată cum același lucru ți se întâmplă zi de zi? Poate că verși o cană de cafea (sau o altă băutură), îți lovești același deget de la picior sau îți pierzi cheile de la casă - momente care nu sunt evidente la prima vedere.

Citește și:

2. Visele

Mintea ta inconștientă este adânc înrădăcinată în Universul mai larg și este cea mai deschisă să primească mesaje. Aceste mesaje sunt adesea transmise prin intermediul viselor. Atunci când dormim, acordăm minții noastre un timp suficient de lung pentru a absorbi mesajul transmis de către Univers.

3. Animalele

Lumea naturală are multe variante prin care poate trimite către noi mesajele Universului. Una dintre aceasta este reprezentată de animale.

Ca exemplu - observând continuu stolurile de păsări care zboară deasupra ta ar putea fi un semn că sufletul tău simte nevoia de a lua o pauză și de a călători, de a pleca pentru o vreme departe.

4. Modele de numere

Numerele sunt o comunicare strâns legată cu Universul. Trebuie să fii în căutarea acestora deoarece în interiorul lor poți găsi mesaje de care nu știai până acum.

Citește și:

Numerele repetate precum 11:11 sau cifrele consecutive (1, 2, 3) pot avea semnificații ascunse. Tot ce trebuie să faci este să le descifrezi.

5. Sincronicitatea

Cu siguranță ai experimentat acest lucru de mai multe ori - te gândești la cineva și această persoană te sună în următoarele secunde sau mergi pe stradă și scrii un mesaj unei persoane... și apoi imediat te întâlnești cu persoana respectivă.

Cel mai adesea, acesta este un semn că ești pe drumul cel bun. Este calea Universului de a îți confirma că gândurile tale se aliniază perfect cu realitatea viitoare. Universul îți oferă un mare "Da" pentru a îți confirma că te îndrepți către drumul cel bun, drumul pe care trebuie să mergi în continuare.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.