Setari Cookie-uri

Cum sa continui cand visurile tale sunt la ani lumina distanta

Ai incredere in tine. Fa lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a ajunge acolo unde vrei sa fii. Ai o singura viata. Asadar, de ce sa nu traiesti facand lucruri pe care le iubesti - gasindu-ti obiective si visuri pentru care sa lupti?

Cum iti concentrezi atentia pe termen lung, cum faci fata dificulitatilor si cum iti pastrezi motivatia pentru a lupta pentru ce iti doresti astfel incat visurile tale sa devina realitate?

Mai jos avem cele mai bune sfaturi potrivit TinyBuddha:

1. Axeaza-te pe scopul tau si fa-l cat mai vizibil

Scrie pe o hartie si pune-o pe usa de la frigider. Fa-ti un mesaj si seteaza-l ca fundal pentru telefon sau chiar pentru laptop. Orice. Fa-ti vizibil visul astfel incat sa ai un memento, zi de zi, care sa iti reaminteasca de telul tau.

foto interior si prima pagina: Vilina Shutterstock

2. Gaseste persoane care au visuri similare

Incearca sa petreci timpul alaturi de persoanele care au visuri similare cu ale tale. Astfel, veti putea vorbi despre planurile voastre si chiar va veti putea sfatui in situatii dificile.

3. Intelege ca toata lumea trece prin asta

Citește și:

Persoanele pe care le vezi ca exemple (care au reusit in viata) au inceput si ele de undeva de jos. Au muncit pentru a ajunge acolo unde sunt acum si au continuat sa mearga chiar si cand obstacolele pareau de netrecut.

Nimeni nu le-a promis ca vor ajunge sus de tot. Si-au folosit toate resursele si nu au renuntat pentru ca stiau ca trebuie sa lupte pentru visurile lor.

4. Apreciaza unde te afli acum

Apreciaza atat lucrurile pozitive, cat si cele negative. Gandeste-te bine la toate greselile pe care le-ai facut - acestea te-au ajutat sa te transformi in persoana care esti acum.

Acestea sunt cele mai bune metode de a continua atunci cand realitatea pe termen scurt nu se potriveste cu viziunea pe termen lung. pentru ca toti trebuie sa facem lucruri pe care nu vrem neaparat sa le facem pentru a ajunge unde ne dorim cu adevarat.

Sunt persoane care vor sa ajunga direct la rezultatul final, sa aiba succes; ele nu vor sa treaca prin vremurile grele.

Citește și:

Ai incredere in tine. Fa lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a ajunge acolo unde vrei sa fii. Ai o singura viata. Asadar, de ce sa nu traiesti facand lucruri pe care le iubesti - gasindu-ti obiective si visuri pentru care sa lupti?

Am urmatoarele intrebari pentru tine:

Ce faci acum pentru a iti indeplini viziunea pe termen lung?

Cum vrei sa arate viitorul tau?

Ce ai invatat de-a lungul drumului?

Raspunde-ti la aceste intrebari si descopera cine esti, ce vrei sa faci si unde iti doresti sa ajungi in viitor.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.