3 Semne că cineva duce dorul sufletului tău 

Aceste legături spirituale sunt foarte puternice și, odată formate, au un impact destul de important asupra vieții noastre. Putem spune că toți experimentam reacții spirituale în aceste relații.

Dragostea are cai nebanuite pentru a lupta cu timpul si spatiul.

De-a lungul vieții noastre formăm multe conexiuni personale, emoționale și spirituale. Cele mai multe dintre acestea nu au o semnificație aparte - ele sunt doar o parte normală a unei vieți obișnuite și servesc doar pentru a îmbogăți experiența vieții. Însă există un număr de relații și conexiuni pe care le facem care au o semnificație mult mai mare decât cele obișnuite. Aceste legături spirituale sunt foarte puternice și, odată formate, au un impact destul de important asupra vieții noastre. Putem spune că toți experimentam reacții spirituale în aceste relații. Și atâta timp cât aceste legături există, noi încă mai avem acces la sentimentele și la emoțiile celeilalte persoane.

Retail jobs

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Acest mecanism de transmisie este foarte puternic atunci când cealaltă persoană se gândește la noi și are o puternică reacție emoțională - ca exemplu simte lipsa noastră.

Care sunt semnele că cineva duce dorul sufletului tău? Le-am găsit pe spiritualunițe:

1. Emoții inexplicabile

S-ar putea să simțim emoții inexplicabile, în special sentimente de goliciune sau singurătate care nu se potrivesc cu experiențele noastre.

Aceste sentimente se simt străine - putem simți chiar o energie străină în preajma noastră. Dacă se întâmplă acest lucru, s-ar putea ca sufletul nostru să fie conștient de vibrațiile energetice ale unei persoane care ne simte lipsa.

2. Această persoană apare în vise

Când o persoană ne duce dorul, acesta este transferat spre conexiunea spirituală. Însă când dormim și visam, putem avea o legătură cu această persoană pe plan spiritual - aceasta este o perioadă în care sufletele noastre sunt din nou conectate.

În general, cu cât visam mai mult despre această persoană, cu atât ea se gândește mai mult la noi. În cazul în care ne lipsesc, aceste apariții în vise vor fi însoțite de un sentiment de singurătate sau de goliciune a inimii.

Acest lucru se poate întâmpla deoarece mesajele spirituale pot fi primite în mod corect, fără constrângerile planului fizic în care simțurile noastre se confruntă permanent cu stimuli fizici. Acest stimul material nu este prezent pe plan spiritual, așa că sufletul nostru trăiește o emoție mai intensă în vise.

3. Apare sincronizarea

În cele din urmă, s-ar putea să avem momente de sincronizare. Unei persoane căreia îi este dor de sufletul nostru poate să apară în locuri în care noi suntem (fără ca noi să știm de ea sau ea de noi).

Aceasta este calea universului de a încuraja legăturile dintre noi; conexiunile noastre spirituale sunt un semn că suntem atrași unul de celălalt.

Asta înseamnă că luăm în mod subconștient decizii care ne ajută să ne apropiem de persoanele care ne duc dorul.

Ghizii noștri spirituali știu acest lucru și atunci când cuiva îi este dor de noi, aceștia se vor strădui să transmită informații astfel încât să fim încurajați să luăm decizii pentru a ne reîntâlni pe drumul vieții.

De asemenea, putem întâlni o mulțime de lucruri care să ne reamintească de această persoană - un alt fel de amintire cosmică a importanței conexiunilor noastre spirituale.

Dacă experimentezi aceste semne, este posibil ca cineva să îți simtă lipsa. La urma urmei, această persoană îți duce dorul atât de mult încât Universul decide să intervină și să îl ajute să revină în viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri