Setari Cookie-uri

Tipurile de iubire pe care le întâlnești în drumul către sufletul pereche

Călătoria pe care o parcurgem pentru a ne găsi sufletul pereche poate fi lungă, dificilă și copleșitoare. Cu atât de mulți oameni în această lume, de unde știi că ai găsit ceea ce trebuie? De unde știi că acesta este sufletul tău pereche? 

Iubirea este magică. Peste 56% dintre americani cred în dragoste la prima vedere. Un gest romantic minunat în care ne bucurăm de momentul magic când ochii noștri se întâlnesc pentru prima dată și timpul se oprește în jur. Visam să întâlnim acea persoană care ne poate face inima să bată mai tare și să simțim fluturași în stomac.

Călătoria pe care o parcurgem pentru a ne găsi sufletul pereche poate fi lungă, dificilă și copleșitoare. Cu atât de mulți oameni în această lume, de unde știi că ai găsit ceea ce trebuie? De unde știi că acesta este sufletul tău pereche?

Am două vești pentru tine: una bună și una mai puțin bună. Vestea bună este că sufletul tău pereche este în această lume. Vestea mai puțin bună este că vei săruta multe broscuțe înainte de a îți găsi prințul.

Citește și:

Iată care sunt tipurile de iubire pe care le vei întâlni în călătoria pe care faci în căutarea sufletului pereche:

1. Prima dragoste

Când întâlnești prima dragoste ai parte de o experiență nouă și interesantă. Cu nicio experiența anterioară în iubire, te lași purtată de sentimentele noi pe care le simte inima ta. Ești îndrăgostită, dar nu de partenerul pe care îl ai - ci de idee iubirii de basm, de fericirea pe care o simți. Adânc în sufletul tău simți că ceva nu este în regulă, însă încerci doar să te bucuri de acest moment. În cele din urmă, însă, vei depăși această relație deoarece sufletul tău va fi pregătit să experimenteze și un alt tip de dragoste.

2. Dragostea dificilă

Pe măsură ce sufletul tău crește și tu experimentezi noi iubiri, vei întâlni această iubire - o iubire dificilă ce la început pare o legătură incredibilă cu cineva care este aproape prea perfect. În timp vei descoperi defectele lui. Această dragoste va fi precum un roller coaster care te va ridica, îți va da aripi și, în același timp, te va pune la pământ și îți va arăta ce înseamnă să suferi cu adevărat. De-a lungul acestei relații vei învăța multe despre tine, despre câte poate suporta sufletul tău și despre ce meriți cu adevărat. În timp, după ce vei trece peste durere, vei fi fericită că ai experimentat și acest tip de iubire.

Citește și:

3. Dragostea obișnuită

Ești în căutarea unei iubiri care să îți ofere stabilitate și securitate - elemente ce lipseau din dragostea dificilă. Acum descoperi și dragostea obișnuită. Această relație va fi una frumoasă, în care veți comunica deschis, veți face planuri, veți visa la un viitor comun. Totuși, în timp, pasiunea se va stinge. Nu vei mai simți iubire, ci doar prietenie. Vei avea zâmbetul pe buze, însă inima ta nu va mai simți nimic, iar sufletul nu va mai putea pretinde că totul este în regulă, motiv pentru care te va convinge să mergi mai departe în viață, pe un drum separat.

4. Dragostea pasională

Tocmai ce vei începe să crezi că adevărata pasiune nu există în relațiile adulte, la ușa sufletului tău va bate dragostea pasională, care îți va schimba în mod radical viața. În această relație vor exista sentimente puternice, gesturi mari și vei ajunge să crezi că acesta este alesul inimii tale. Din neferire, pe cât de repede ți-a aprins tălpile, pe atât de repede iubirea va păli și flacăra se va stinge. Această relație va aduce cu ea emoție, sensibilitate și confuzie.

Citește și:

5. Dragostea necondiționată

Dacă depășești cele 4 tipuri de iubiri, vei găsi calea spre iubirea necondiționată. Acum este momentul în care îți întâlnești sufletul pereche, dragostea adevărată. În ciuda faptului că tocmai v-ați întâlnit, vei simți că îl cunoști de o viață și nu îți mai poți imagina viața fără el. L-ai căutat atât de mult... iar acum, în sfârșit, inima ta se simte acasă.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.