Setari Cookie-uri

Cum sa fii o femeie independenta intr-o relatie. Sfaturi de pus in practica

Daca te intrebi cum sa fii o femeie independenta intr-o relatie, afla ca nu este nimic complicat. Este suficient sa respecti cateva sfaturi simple si vei descoperi ca viata in doi este foarte frumoasa.

Iti doresti sa intalnesti barbatul potrivit, dar iti este teama ca vei fi nevoita sa renunti la stilul de viata pe care il ai sau sa faci compromisuri si sacrificii? Sau esti deja implicata intr-o relatie, insa nu mai ai timp deloc pentru tine sau pentru prieteni si familie? Iata cateva sfaturi care te invata cum sa fii o femeie independenta intr-o relatie!

Daca te intrebi cum sa fii o femeie independenta intr-o relatie, afla ca nu este nimic complicat. Este suficient sa respecti cateva sfaturi simple si vei descoperi ca viata in doi este foarte frumoasa, scrie elitedaily.com.

foto interior si prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Cum sa fii o femeie independenta intr-o relatie

1. Incearca sa petreci mai mult timp cu prietenele tale

Prima regula este sa nu iti ignori prietenele, ele au fost alaturi de tine inainte sa ai o relatie si este important sa intretii relatia cu ele. Au nevoie de atentia ta chiar si dupa ce ai gasit barbatul potrivit, asa ca rezerva cateva seri pe care sa le petreci doar cu ele. Te vei bucura de cateva momente in care vei uita de obligatiile care vin la pachet cu viata in doi.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.