Setari Cookie-uri

Cum să descoperi cine ești cu adevărat?

Cine ești? Nu ești slujba ta, numele tău sau etichetele pe care le-ai avut în decursul anilor. Cine ești este scris adânc în sufletul și în inima ta.. și iată cum să descoperi acest lucru.

Îi ești datoare sufletului tău să descoperi cine ești în această lume.

"Cine sunt?"

Troată lumea spune că ar trebui să fii tu însăți, însă ce înseamnă asta? Ce simți când ești tu însăți?

Singura modalitate de a învăța cum să fii tu însăți este să înțelegi cine ești la cel mai adânc nivel al sufletului tău.

foto interior si prima pagina: Tanya Shatseva, Shutterstock

Cine ești? Nu ești slujba ta, numele tău sau etichetele pe care le-ai avut în decursul anilor. Cine ești este scris adânc în sufletul și în inima ta.. și iată cum să descoperi acest lucru. Aceste întrebări te vor ajuta foarte mult, așa că nu mai stă pe gânduri, ia-ți un pix și o foaie și îndrăznește să descoperi ce se află în adâncul tău:

Citește și:

1. Ce te face să simți că trăiești?

Gândește-te pentru un moment la toate lucrurile pe care îți dorești la nebunie să le faci. Începe să faci o listă și să incluzi tot, de la dormit la vizionarea filmului preferat. Continuă să te întrebi - Când mă simt cu adevărat fericită? Când mă simt vie? Și scrie pe foaie ce îți trece prin minte. Extinde-ți răspunsurile de la lucruri la acțiuni sau chiar sentimente.

Foreverconscious da chiar și un exemplu pentru această situație: "Simt că trăiesc cu adevărat când partenerul de cuplu mă iubește" sau "Simt că trăiesc cu adevărat când merg într-o vacanță."

2. Care sunt talentele tale?

Cu ce talente naturale te-ai născut? Cu toții avem câteva, poate că unii dintre noi trebuie să sape puțin mai mult pentru a le găsi. Poate că ești foarte bună la pictură, poate că te descurci de minune la un instrument muzical sau poate că știi să faci împletituri. Nu contează dacă ești de părere că nu ești suficient de bună la acest talent, scrie-l pe hârtie. O altă modalitate bună pentru a îți descoperi talentele este să te întrebi: ce îmi place să învăț? Și ce știu prietenii mei despre mine?

Citește și:

3. Care este potențialul tău?

Înțelegerea potențialului pornește de la înțelegerea faptului că suntem toți energie, iar energia noastră vibrează la diferite frecvente în funcție de gândurile noastre.

Gândurile noastre, totuși, nu sunt doar ceea ce gândim conștient, ele sunt și modelele subconștiente dezvoltate încă din copilăria timpurie și modelele noastre karmice care au fost moștenite înainte de naștere. Asta înseamnă că potențialul nostru se leagă de ceea ce credem că este potențialul nostru.

Însă există și anumite elemente ale potențialului nostru care nu pot fi schimbate sau controlate și acest lucru este exprimat prin energia karmică sau universală - energia cu care ne-am născut.

Energia noastră karmică este destinul nostru, este energia cu care am venit pe această lume, este energia pe care am moștenit-o din viețile trecute, din istoria familiei noastre și din Univers.

Citește și:

Potențialul tău este în jurul tău, trebuie doar să înțelegi că pentru a îl descoperi este un proces de lungă durată. Cu toate acestea, poți începe să îl descoperi prin meditație, prin munca ta intuitivă sau printr-o citire intuitivă a astrologiei.

4. Care este scopul tău?

Dacă ai urmat toți pașii de mai sus, descoperirea scopului ta va începe să se desfășoare în mod natural.

Scopul tău este să fii adevărată față de tine însăți și astfel vei începe în mod natural să mergi pe calea destinului tău. Ai libertatea de a alege în această viață, însă există anumiți factori care sunt predeterminați și există anumite energii sau evenimente care se desfășoară în viața ta pentru un motiv. Găsirea scopului în toate acestea depinde de tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.