Setari Cookie-uri

Indiferent de problema pe care o ai, există o soluție întotdeauna

Problemele noastre fundamentale urmează deseori modele care rezultă din sistemul nostru de gândire subconștient, care este pus în aplicare între vârstele 0-8 ani. Este acest model de gândire care dictează cu adevărat modul în care trăim viața noastră și cum ne purtăm pe drumul pe care mergem în viață. 

Trebuie doar să îți dai voie să o vezi.

Ai probleme de sănătate? Probleme în viața sentimentală? Probleme financiare? Probleme legate de carieră? Probleme pe plan personal? Probleme legate de locuință? Probleme în luarea deciziilor? Probleme legate de imaginea ta în lume?

Nu contează care este problema ta, există o soluție pentru ea. Iată despre ce este vorba.

foto interior si prima pagina: bruniewska, Shutterstock

Indiferent de aspectele care ți-au fost prezentate, știi că toate provin dintr-un loc mai profund, toate se manifestă din aceeași problemă de bază.

Problemele noastre fundamentale urmează deseori modele care rezultă din sistemul nostru de gândire subconștient, care este pus în aplicare între vârstele 0-8 ani. Este acest model de gândire care dictează cu adevărat modul în care trăim viața noastră și cum ne purtăm pe drumul pe care mergem în viață.

Citește și:

Fără a intra prea adânc în subconștientul tău, poți descifra și îți poți rezolva toate problemele cu o singură soluție: IUBIREA.

Nu vorbim despre dragostea romantică, ci despre dragostea universală. Dragostea din care suntem făcuți. Dragostea care ne face sufletul să vibreze.

Este atât de important să te iubești și este 100% garantat că toate problemele care apar în viața ta se întâmplă pentru că ai uitat cum să iubești.

Când îți iubești cu adevărat propria persoană și sufletul, te aliniezi cu vibrația Universului și cu șinele tale adevărat și autentic. La rândul său, acest lucru, te aduce în spațiul de armonie și bucurie.

În timp ce lipsa iubirii este cauza principală a problemelor noastre, uneori există mai mulți pași care trebuie parcurși pentru a ajunge în acel loc în care îi poți permite iubirii să îți inunde viața.

Citește și:

Iată cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci pentru a permite iubirii să intre în viața ta:

1. Acceptă. Acceptă situația așa cum este și îți vei permite să te ridici deasupra ei și să îți muți gândurile într-un loc mult mai pozitiv. Acceptarea nu înseamnă că totul este în regulă, ci doar că nu vrei să lupți împotriva ei. Astfel, vei găsi mult mai repede soluții.

2. Schimbă-ți gândirea. Odată ce ai acceptat situația, gândurile tale cu privire la aceasta se pot schimba. Dacă îți schimbi gândurile poți, de asemenea, să aduci schimbări noi într-o situație, mai ales dacă te simți blocată sau nu știi cum să procedezi. Pentru ca situația să se schimbe trebuie să îți schimbi gândirea și abordarea față de aceasta.

Citește și:

3. Fă-ți un plan. Acum, când ai acceptat ce se întâmplă și gândirea cu privire la această situație s-au schimbat, este timpul să gândești o strategie. Nu te concentra asupra lucrurilor pe care nu le poți schimba, ci asupra celor cu care poți face ceva astfel încât să fie din nou bine.

Prin abordarea acestor trei pași, ori de câte ori apare o situație, îi permiți automat să iasă la iveală și să aducă vindecare și rezolvare în orice te tulbură. Pe scurt, răspunsul la problemele tale derivă întotdeauna din răspunsul la această întrebare: Te iubești pe deplin și necondiționat?

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.