Setari Cookie-uri

Ce să faci când nu știi ce să mai faci?

Dacă simți că ai ajuns la capătul puterilor înseamnă că fix așa s-a întâmplat. Ia o pauză, analizează situația, gândește planuri și soluții și încărcă-ți bateriile.

Te simți pierdută? Prinsă în ceva? Confuză? Nu știi pe ce drum să mergi mai departe?

Toți simțim asta în anumite momente în viață. Cu cât aceste sentimente rămân mai mult în sufletul nostru cu atât ele devin mai puternice și ajung să cuprindă și emoțiile.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Ce încearcă viața să te învețe atunci când te simți atât de nesigură, când simți că mergi către un punct mort al vieții tale, când nu mai este nimic clar în viața ta și nici nu mai știi ce ai de făcut pe viitor?

Viața îți spune "Deschide-ți sufletul și ai încredere în intuiția ta!" Nu mai alerga pe mai multe drumuri pentru că nu vei ajunge nicăieri.

Dacă simți că ai ajuns la capătul puterilor înseamnă că fix așa s-a întâmplat. Ia o pauză, analizează situația, gândește planuri și soluții și încărcă-ți bateriile. Această pauză poate fi un loc înfricoșător pentru multe persoane, însă dacă îți permiți să accepți pe deplin ce se întâmplă astfel încât să începi să faci ce este mai bine pentru a ieși din această situație, vei vedea cât de ușor și de simplu va deveni acest pas.

Citește și:

Iată ce trebuie să faci pe viitor:

1. Oprește-te! Oprește-te din ce faci și oprește-ți gândurile. Dacă aveai un plan care a dat greș, schimbă-l sau încearcă să explorezi o altă opțiune a acestuia. Făcând aceste lucrui vei crea o nouă energie, iar această nouă energie va avea puterea de a te ajuta să mergi într-o nouă direcție.

2. Acordă atenție sentimentelor tale deoarece acestea reprezintă sistemul tău de orientare emoțională. Astfel vei înțelege când, cum și de ce te simți bine. Urmează-ți sentimentele bune. Ești confuză cu stările emoționale pe care le ai? Fă un pas în spate și încearcă să te concentrezi asupra faptelor fără emoție. Imaginează-ți că ești o persoană care nu știe prin ce treci, un străin. Ce sfaturi ți-ai da?

Citește și:

3. Ai încredere în intuiția ta. Atunci când logica nu este suficientă pentru a rezolva o problemă, trebuie să îți îndrepți atenția către instrumentul următor - și acesta este intuiția ta. De cele mai multe ori aceasta este corectă și rareori te va îndruma greșit. Pentru a te conecta la intuiția ta, încearcă să meditezi, să faci plimbări lungi în natură, să îți relaxezi mintea și corpul.

Viața te va călăuzi, însă doar când decizi să te oprești și să te predai situației. Când o faci, răspunsul va apărea imediat în fața ta și îți vei da seama că a fost întotdeauna aici însă nu ai putut să îl vezi.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.