Setari Cookie-uri

De ce nu vorbesc barbatii despre sentimente si cum ii convingi sa o faca

Cand vorbim despre emotii si sentimente, femeile si barbatii sunt total diferiti. Femeile socializeaza. Femeilor le vine usor sa isi exprime trairile. Insa, de ce nu vorbesc barbatii despre sentimente, in comparatie cu partenerele lor?

De ce nu vorbesc barbatii despre sentimente? Este una dintre cel mai des intalnite intrebari, in lumea femeilor. Pe locul al doilea se situeaza, probabil „cum il faci sa vorbeasca despre sentimente?”

foto interior si prima pagina: nd3000, Shutterstock

Si editorii All Womens Talk s-au intrebat ce simt barbatii si de ce barbatii nu vorbesc despre emotii. Ei au gasit si cateva explicatii. Asadar, daca vrei sa stii de ce iubitul nu isi exprima sentimentele si cum l-ai putea determina sa o faca, citeste mai jos.

Cand vorbim despre emotii si sentimente, femeile si barbatii sunt total diferiti. Femeile socializeaza. Femeilor le vine usor sa isi exprime trairile. Insa, de ce nu vorbesc barbatii despre sentimente, in comparatie cu partenerele lor? Este cauza faptul ca in relatii de cuplu, femeile sunt mai dedicate emotiilor?

Citește și:

De la banalul „te iubesc”, si pana la discutiile cu „ ce simti acum?”, barbatii nu vorbesc despre emotii. Li se pare un efort colosal sa isi expuna trairile, in timp ce femeilor le vine atat de usor. Citeste si tu mai jos, de ce iubitul nu isi exprima sentimentele si cum il faci sa vorbeasca despre sentimente, conform All Womens Talk.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.