Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care o femeie ALPHA și le dorește de la partenerul ei

În societatea noastră, femeile ALPHA sunt tot mai multe. Sunt dedicate. Sunt pasionate. Progresează. Ele își pun toată energia în proiectele lor. Știu ce vor de la viață. Nu le este teamă să spună lucrurilor pe nume. Nu este de mirare că ne plac atât de mult. 

În societatea noastră, femeile ALPHA sunt tot mai multe. Sunt dedicate. Sunt pasionate. Progresează. Ele își pun toată energia în proiectele lor. Știu ce vor de la viață. Nu le este teamă să spună lucrurilor pe nume. Nu este de mirare că ne plac atât de mult.

Cu toate acestea, iubirea unei femei Alfa nu este una ușoară. Într-un paradox fascinant, persoanele care oferă tot ce pot acestei lumi au nevoie de cea mai multă atenție în relația sentimentală.

foto interior si prima pagina: Lady of the Universe Shutterstock

Iată care sunt cele 7 lucruri fără de care o relație cu o femeie Alfa nu poate supraviețui:

1. Independență

O femeie Alfa apreciază o relație în care există două persoane sincere și independente. Pentru a îngriji acest sentiment de independență reciprocă, partenerii trebuie să fie dispuși să petreacă timp și separat, cultivând astfel propria identitate. Ei se îngrijesc de pasiunile lor în mod independent, relația lor devenind și mai puternică deoarece la baza acesteia există respect, sinceritate și încredere.

Citește și:

2. Încredere

Femeia Alfa nu are încredere foarte ușor. Ea își păstrează sentimentul de mândrie și demnitate aproape de inima sa. Sunt momente în care poate fi vulnerabilă. Atunci când o femeie Alfa alege să își deschidă inima, ea trebuie să fie sigură că cele mai puternice sentimente ale sale sunt în siguranță, sunt păzite. Chiar și o mică trădare o poate răni profund.

3. Curaj

A face față unei femei Alfa nu este un lucru tocmai ușor. Totuși, este necesar să se formeze o relație deschisă, în care există respect reciproc. O femeie Alfa are nevoie de un partener care nu se teme să îi spună ce simte. Un partener care poate spune cu sinceritate cum stau lucrurile, aducând un sentiment de echilibru în viața lor.

4. Umor

De prea multe ori, o femeie Alfa va fi atât de prinsă în muncă și ambiția ei încât va uita să își trăiască viața. Din acest motiv, ea are nevoie de un partener care știe să o facă să zâmbească, să râdă. Un partener care poate aduce veselie în relația lor va fi unul pe care ea se va gândi să îl păstreze pentru totdeauna lângă ea.

Citește și:

5. Egalitate

Un partener egal este o necesitate într-o viață. Femeii Alfa nu îi place să simtă că este doar un sprijin pentru un soț mai puternic. Cu toate acestea, se va plictisi lângă o persoană care nu are niciun scop, un vis sau un țel în viață.

6. Respect necondiționat

Deși pare puternică, o femeie Alfa este destul de vulnerabilă. Este important ca ea să primească respect din partea persoanei de lângă ea chiar și atunci când nu este de acord cu ea. Să îi recunoască limitele și să îi respecte deciziile.

7. Provocare

Unele persoane sunt de părere că o personalitate dominantă va căuta o persoană submisivă pentru a o avea ca partener de cuplu. Acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr. Femeile Alfa își doresc să fie provocate și au nevoie de un partener competitiv, care are încredere în el.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.