Setari Cookie-uri

De ce dispare pasiunea desi iubire inca mai exista

Perioada de inceput este ca si cum ai fi in luna de miere, totul este frumos si nu iti doresti sa se termine. Dar toti fiorii acestia dispar in timp.

Orice relatie este frumoasa la inceput, te incearca foarte multe sentimente noi, simti ca si cum viata ta a capatat alt sens, iar totul ti se pare mult mai simplu. Dar, cu toate acestea, ce faci atunci cand pasiunea dispare? Nimic, nici macar ce e frumos nu dureaza o vesnicie si foarte multe sentimente se dilueaza in timp. Te intrebi de ce dispare pasiunea in relatie, desi tu inca esti atasata de iubitul tau?

foto interior si prima pagina: GeniusKp, Shutterstock

Perioada de inceput este ca si cum ai fi in luna de miere, totul este frumos si nu iti doresti sa se termine. Dar toti fiorii acestia dispar in timp. De vina este societatea, experientele din trecut sau problemele de zi cu zi. Sunt foarte multi factori care iti schimba starea, insa este important sa incerci sa te detasezi de tot ceea ce te afecteaza si sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care ti le doresti cu adevarat in viata ta. Te intrebi de ce dispare pasiunea in relatie? Pentru ca fiecare persoana se schimba pe masura ce trece timpul, scrie mindbodygreen.com.

Citește și:

De exemplu, daca la inceputul relatiei iti doresti sa faci o impresie buna, sa dovedesti ca ai foarte multe calitati sau sa-l cuceresti pe cel din fata ta, pe parcursul relatiei vei incepe sa-ti arati adevaratul caracter, mai mult sau mai putin placut. Nimic nu poate sa dureze o vesnicie, asa ca este indicat sa nu incerci sa fii alta persoana.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.