Traiul in doi: 15 solutii care sa te ajute cand te muti cu iubitul

Traiul in doi: 15 solutii care sa te ajute cand te muti cu iubitul

Momentul cand te muti cu iubitul este un pas important intr-o relatie de cuplu de succes. Adesea, insa, desi va simtit confortabil impreuna, cand va mutati impreuna lucrurile nu functioneaza perfect inca de la inceput.

Nu intotdeauna iubirea este suficienta. Si un prim test al relatiei voastre este atunci cand te muti cu iubitul. Veti fi amandoi, sub acelasi acoperis, gestionand aceleasi probleme. Daca vrei sa ai o relatie de cuplu de succes, citeste ce te sfatuiesc specialistii Love Panky sa faci cand va mutati impreuna.

foto interior si prima pagina: Solis Images, Shutterstock

Descopera cum sa va simtiti confortabil impreuna, inca din prima clipa:

1. Adu-ti aminte ca sunteti doi

Cand stai singura, lucrurile sunt diferite. Iti lasi lucrurile unde vrei tu, nu speli vasele, poate nu duci gunoiul mereu la timp. Insa, cand te muti cu iubitul, fii atenta la felul in care el isi tine casa. Este bine sa stii daca este mai curat sau mai dezorndonat ca tine.

2. Nu ascunde lucrurile „ne-sexy” cand va mutati impreuna

Da, vor fi perioade pe luna cand vei folosi lucruri pentru igiena feminina. Uneori poate nu porti lenjerie intima sexy. Nu ascunde tot ceea ce te face femeie si ce te face sa fii tu. Daca el nu poate gestiona cateva tampoane intr-un dulap, crezi ca este suficient de matur?

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri