Setari Cookie-uri

5 Lucruri care se intampla atunci cand descoperi puterea ascunsa a sufletului tau

Permitem altora sa ne domine numai atunci cand nu suntem pe deplin constienti de potentialul nostru. Fiind constient de sine, de puterea pe care o are sufletul tau, este primul pas spre glorie si succes.

Dupa ce descoperi adevarata ta valoare, nu exista nimeni in aceasta lume care sa te mai puna la pamant.

Permitem altora sa ne domine numai atunci cand nu suntem pe deplin constienti de potentialul nostru. Fiind constient de sine, de puterea pe care o are sufletul tau, este primul pas spre glorie si succes.

foto interior si prima pagina: Titima Ongkantong, Shutterstock

Cunoasterea adevaratului tau sine va elimina toate gandurile negative din mintea ta si te va ajuta sa realizezi ca nu exista nimic in aceasta lume ce nu poti realiza. Nu vei mai astepta validari si aprobari de la nimeni. Cel mai important, nu te vei mai simti dificil sa vorbesti despre gandurile tale. Vei vorbi chiar daca vocea ta va tremura.

Aceasta este puterea care se afla in sufletul tau, trebuie doar sa o descoperi. Iata care sunt lucrurile care pot indica faptul ca ai descoperit in sfarsit puterea sufletului tau:

Citește și:

1. Iti infrunti temerile

Iti privesti fix temerile si le infrunzi cu zambetul pe buze. Nu mai esti ingrozita de ele. Intelegi ca frica iti va face mai mult rau decat bine daca nu ii permiti sa o simti. Daca nu lasi ca temerile sa iti cucereascaf mintea, acestea nu te pot afecta niciodata in niciul fel.

Odata ce ai acceptat realitatea, nimic nu te mai poate speria. Esti pregatita pentru ce ti-a pregatit ziua de maine. Ai dezlantuit razboinica din tine.

2. Devii recunoscatoare

Chiar si in momentele mai dificile ale vietii tale, incepi sa te concentrezi asupra lucrurilor marunte din viata pentru a iti reaminti ca bucurie exista, trebuie doar sa o cauti. Esti recunoscatoare pentru tot ce este frumos in viata ta.

Odata ce te conectezi cu sufletul tau, iti dai seama ca bunatatea este cea mai buna arma oferita omului.

3. Iti cuceresti gandurile

Citește și:

Nu mai permiti gandurilor negative din mintea ta sa te conduca. Nu lasi intunericul sa se joace cu mintea ta. Si, cel mai important, nu crezi in ceea ce mintea ta te obliga sa crezi atunci cand esti cu moralul la pamant. Intelegi ca situatia actuala nu este destinatia finala si ca nu vei simti intotdeauna in sufletul tau aceste emotii neplacute. Iti amintesti doar ca este un timp mai dificil si nu o viata dificila.

4. Observi semne

Iti dai seama ca esti mai mult decat un corp. Vezi semne pe care majoritatea oamenilor nu reusesc sa le inteleaga sau chiar sa le observe; iar tu reusesti sa le decodifici si sa le folosesti pentru imbunatatirea vietii tale.

Totul este conectat la tot. Vei primi mesaje de la Univers si vei stii cum sa le citesti si sa le folosesti pentru binele tau.

5. Atragi binele in viata ta

Aceasta este legea universului - ce transmiti in Univers va reveni la tine, poate uneori de doua ori mai mult. Incepi sa atragi oameni buni datorita energiei pozitive pe care o emiti.

Citește și:

Incepi sa fii apreciata pentru ca esti senina si pentru ca ai zambetul pe buze intotdeauna. Incepi sa atragi oameni care seamana cu tine, care au aceeasi stare de spirit cu a ta si care te apreciaza pentru cine esti cu adevarat. Iti dai seama de valoarea ta. Persoanele negative din viata ta incep sa devina mai putin importante si, la un moment dat, vor disparea din viata ta. Asta inseamna ca in viata ta s-a incheiat capitolul lor.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.