Setari Cookie-uri

Planul in 5 pasi ca sa iti gasesti sufletul pereche si sa fii fericita

Daca vrei sa iti gasesti sufletul pereche, mai intai intreaba-te de ce nu ai gasit pana acum un partener de viata. Intreaba-te de ce repeti aceleasi greseli in viata ta personala.

Daca acum esti intre parteneri, daca esti singura, daca ai trecut peste o relatie si iti doresti sa incepi o alta etapa, alaturi de un alt partener, profita de acest timp pentru introspectie. Te va ajuta sa gasesti iubitul perfect pentru tine.

foto interior si prima pagina: Trotskaya Nastassia, Shutterstock

Specialistii YourTango au realizat alaturi de terapeutii de cuplu si de psihologi un plan in 5 pasi care te va ajuta sa gasesti sufletul pereche pe care il cauti de mult timp.

Ca sa iti gasesti sufletul pereche, gandeste-te bine ce iti doresti de la viitorul partener de viata

Legea atractiei functioneaza, asa ca gandeste-te bine ce iti doresti, ce simti, ce trairi ai, si mai ales gandeste-te ce caracteristici, calitati si emotii ar trebui sa aiba partenerul ideal.

Ai grija la ce mentii blocat, ai grija sa nu treci pe „lista” si lucrurile pe care nu ti le doresti, pentru ca Universul iti va aduce aceleasi modele pe care le repeti mereu.

Citește și:

Daca vrei sa iti gasesti sufletul pereche, gandeste-te la ce caracteristici fizice, intelectuale, emotionale, financiare, spirituale si legate de cuplu iti doresti de la viitorul partener de viata.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.