Setari Cookie-uri

Fă-ți viața mai ușoară cu aceste perne comode pentru diverse afecțiuni!

Că sforăi, că ai dureri de spate sau că pur și simplu ai probleme cu dormitul, trebuie să știi că sunt diverse soluții pentru fiecare dintre aceste afecțiuni care îți perturbă somnul. Înainte de a te avânta în tratamente costisitoare, încurajăm să îți înlocuiești perna pe care o ai - nu doar că achiziția nu este costisitoare, dar conferă și rezultate. Așa că bye bye coșmaruri, hello somn bun.

După o zi agitată la școală sau la locul de muncă, după o ieșire în oraș cu prietenii și discuții alături de familie, momentul când dormi trebuie să fie unul de evadare din rutinele obositoare. Și ocazia cu care îți încarci bateriile pentru o nouă zi când o vei lua de la capăt.

Din fericire, pe piață există diverse perne speciale care te pot ajuta să îți reglezi problemele de somn, acolo unde există. Și nu doar pentru că avem încredere in visurile mărețe și visele îndrăznețe ci și pentru că vrem să uiți de coșmarul unei nopți pierdute, am ales pentru tine câteva recomandări de perne dintre care să alegi.

Perna terapeutică antistres sau pentru călătorii

Pernele antistres ajută la o relaxare excelentă pe timpul nopții, acestea fiind în principiu confecționate din spumă specială care ia forma capului și a gâtului pentru o susținere solidă.

Citește și:

Acest tip de pernă se remarcă printr-o rezistență bună și prin faptul că ajută la eliberarea presiunii de la nivelul mușchilor gâtului și umerilor. Este perfectă mai ales în vremurile prezente când stresul cumulat în timpul zilei din activitățile cotidiene este copleșitor. Multe perne antistres au o infuzie cu aromă terapie cu lavandă, citrice sau mușețel pentru un efect care liniștește nervii și simțurile.

Merită să iei în considerare și varianta de perne antistres pentru călătorii, datorită formei de U, una comodă. Astfel, durerile cervicale vor rămâne o amintire neplăcută.

perne antistres de calatorii

Vezi aici pret

Pernă de masaj pentru dureri musculare sau de spate

Diverse cauze pentru durerile de spate - statul îndelungat pe scaun, salteaua tare, mersul incorect și altele - o soluție la îndemână sunt pernele cu masaj care tratează afecțiunile musculare.

Citește și:

Pernele vâscoelastice cu gel pot fi folosite fie în timpul somnului, fie la scaunul de birou pentru a crește senzația de relaxare și de confort. Gelul cu care sunt umplute pernele se vor mula pe corp datorită căldurii organismului și va lua forma acestuia. În plus, unele modele dispun de vibrații și funcționează cu baterii pentru a reduce durerile de gât și de spate oferind confort ca într-un centru spa.

perne de masaj

Vezi aici pret

Pernă antirid sau o soluție atipică pentru tratamentul tenului în timpul nopții

O pernă vâscoelastică care va estompa imperfecțiunile tenului, acționând aproape ca o mască de față, fără ritualul acela care necesită timp de îngrijire.

Modelul de pernă Jewel Bedding este unul antirid. Îngrijește fața prin estomparea ridurilor în timpul somnului, contribuie la oxigenarea pielii, întârziând și apariția ridurilor de expresie sau efectul de îmbătrânire al chipului. Practic o soluție neconvențională la ședințele de înfrumusețare antiaging.

Citește și:

Perna antirid

Vezi aici pret

Alege pernă de șezut antihemoroizi pentru munca la birou

Sedentarismul este una dintre cele mai grave probleme din prezent. Munca de birou, statul pe scaun până la 10-12 ore este o ramificare a acesteia. Motiv pentru care apar și problemele medicale, hemoroizii fiind una dintre cauze.

Pernele pentru șezut antihemoroizi se pot folosi în mașină la condus sau la job. Acestea sunt prevăzute cu o gaură în mijloc pentru a reduce presiunea asupra zonei pelviene și a anusului, redistribuind-o pe fese și pe pulpele superioare.

perna de șezut antihemoroizi

Vezi aici pret

Pernă antisforăit pentru o viață liniștită de cuplu

Una dintre cele mai noi și inovatoare soluții la sforăitul care deranjează viața de cuplu este reprezentată de pernele antisforăit. Modelele anatomice sau medii sunt cele recomandate de către specialiști.

Citește și:

Și totuși cum funcționează? Se folosește o tehnologie inteligentă care detectează când începi să sforăi(e) și atunci aceasta activează o acțiune specifică care reduce sforăitul sau îl oprește îndată. Mai simplu, asigură o poziționare bună a gâtului prin păstrarea liberă a căilor respiratorii atenuând astfel sforăitul. Totuși eficiența lor este discutabilă. Până la urmă, sforăitul nu este doar o problemă sonoră ci și una medicală, însemnând un stadiu prematur de apnee, așa că ar trebui să îți consulți medicul.

Perna antisforăit

Vezi aici pret

Ne-am obișnuit să facem totul în grabă, să ne agităm, să fim mereu cu termene limită și să alergăm pentru orice task, mai simplu sau mai complex. Este destul de dificil să ții pasul cu vremurile actuale.

Citește și:

Dar dacă este un lucru pe care îl poți face și asupra căruia poti avea control, atunci este amenajarea colțisorului unde te odihnești și cum o faci. De asta o pernă potrivită nevoilor tale este o provocare pe care trebuie să o treci. Caută, cu răbdare, ce iți trebuie, iar corpul și mintea îți vor mulțumi pentru un somn odihnitor.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.