Setari Cookie-uri

9 Semne ca Universul v-a adus impreuna pentru un motiv

Nu exista nicio pretentie cand sunteti impreuna. Va cunoasteti foarte bine si, astfel, nu simtiti nevoia de a tine garda sus. Poti fi tu insati in preajma lui. In plus, stii in adancul sufletului tau ca partenerul tau te accepta si te iubeste asa cum esti. 

Dragostea este unul dintre cele mai puternice si mai frumoase sentimente din lume. Ea ne face sa lasam jos toate mastile si armele si sa ne punem sufletul pe tava in fata persoanei pe care o iubim. Ea ne face zilele mai frumoase si ne pune zambetul pe buze in cele mai dificile momente.

Acest sentiment profund are puterea de a lega doua suflete pe viata.

foto interior si prima pagina: Lady of the Universe Shutterstock

Am gasit cele mai importante semne ca sunteti meniti sa fiti impreuna si ca aceasta relatie va supravietui testului timpului:

1. Secretele voastre sunt in siguranta

Tu si partenerul tau va simtiti in siguranta in timp ce va impartasiti secretele. Acest lucru se intampla deoarece intre voi exista o legatura incredibil de profunda si foarte multa incredere - iar aceste doua aspecte reprezinta o baza solida pentru o relatie de lunga durata si sanatoasa.

Citește și:

2. Nu vreti sa va schimbati unul pe alta

Intre voi exista iubire reciproca si respect. Amandoi va iubiti pentru ceea ce sunteti si nu pentru ceea ce ati putea deveni. Chiar daca exista unele aspecte care nu va plac, acceptati compromisurile si nu va preocupati in mod constant sa schimbati aceste lucruri.

3. Va simtiti confortabil unul in preajma altuia

Nu exista nicio pretentie cand sunteti impreuna. Va cunoasteti foarte bine si, astfel, nu simtiti nevoia de a tine garda sus. Poti fi tu insati in preajma lui. In plus, stii in adancul sufletului tau ca partenerul tau te accepta si te iubeste asa cum esti.

4. Nu trebuie sa vorbiti pentru a va intelege

Nu este necesar sa vorbiti in mod constant pentru a comunica. Sunteti la fel de fericiti si de relaxati impreuna chiar si atunci cand nu spuneti nimic. Uneori simtiti ca va intelegeti din priviri si ca niciun cuvant nu reuseste sa descrie ce simtiti cu adevarat.

Citește și:

5. Intre voi nu exista gelozie

Aveti incredere unul in altul si va oferiti timp separat pentru ca stiti cat de important este sa stati si separat. Amandoi va oferiti reciproc un spatiu sanatos pentru a va dezvolta personal.

6. Nu exista posesivitate

O relatie sanatoasa este cultivata atunci cand va oferiti spatiul pentru a creste. Dragostea voastra va rezista testului timpului daca niciunul dintre voi nu este posesiv si nu isi doreste sa detina controlul.

7. Va exprimati, discutati si rezolvati neintelegerile dintre voi

Exista un respect reciproc pentru parerile partenerului de cuplu, chiar daca este posibil ca tu sa nu fi de acord cu el. Neintelegerile sunt naturale si le tratezi ca atare. Nu esti speriata sa le exprimi deoarece stii ca partenerul tau va intelege si punctul tau de vedere.

8. Visati la un viitor impreuna

Planurile tale pentru viitor il includ si pe partenerul de cuplu. Acest lucru se intampla ca o progresie naturala in relatia voastra. Nu iti poti imagina un viitor fara el.

Citește și:

9. Nimic nu a reusit sa va desparta pana acum

Argumentele si dezacordurile sunt o parte normala (si mai putin placuta) dintr-o relatie. Nu lasati ca astfel de momente sa va separe sau sa creeze o problema majora intre voi si reusiti sa le rezolvati cu multa rabdare si, cel mai important, cu inima deschisa.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care indica faptul ca Universul a ales sa va aduca impreuna. Sunteti destinati sa fiti impreuna. Sunteti suflete pereche si veti merge pe acest drum in viata de mana.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.