Setari Cookie-uri

Povestea firului de iarbă, cel mai frumos basm vindecător

Ai nevoie de un semn care să îți spună că totul va fi bine? Atunci ascultă această poveste minunată interpretată de Lidia Bîrsan, o femeie cu o voce vindecătoare.

Simți că ai sufletul trist și împovărat de probleme? Nu mai găsești răspunsuri la întrebările tale? Vrei să te eliberezi de gândurile negative care îți aleargă prin minte? Ai nevoie de un semn care să îți spună că totul va fi bine? Atunci asculta această poveste minunată interpretată de Lidia Bîrsan, o femeie cu o voce vindecătoare. Atunci când o asculți simți că îți ia cu mâna toate greutățile care îți apăsă inima.

foto interior si prima pagina: Captblack76 Shutterstock

"Dintotdeauna omul, indiferent de vârstă, a iubit poveștile. De la copilul care am fost până la cel sau cea care suntem astăzi, povestea a însemnat apropierea de un tărâm vrăjit, Tărâmul Miracolelor, locul în care imposibilul devine posibil. De fapt, poveștile aduc în conștiința noastră starea de inocență primordială, starea de început al lumii, vindecându-ne de uitarea de sine. Astăzi, știința validează și confirmă ceea ce străbunii noștri înțelepți și uimitori știau pur și simplu că poveștile sunt vindecătoare. ANUMITE POVEȘTI.

Citește și:

Acelea care au fost coborâte din cer inspirând oamenii care mai apoi le-au scris sau le-au transmis pe cale orală, din generație în generație, curgând asemeni fluviilor care își caută oceanul." - este introducerea făcută clipului.

Pentru momentele din viață care sunt mai grele, pentru clipele în care simțim că ne pierdem de noi înșine, când devenim triști sau temători, când grija zilei de mâine nu ne lasă să adormim, iată o Poveste Fermecată oferită de echipa Angel Therapy. O poveste scrisă de îngeri prin mâinile binecuvântate ale Mirunei. Este o poveste care exprimă printr-o superbă metaforă, un adevăr etern: adevărul căutării Luminii Interioare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.