Setari Cookie-uri

Caută în sufletul tău puterea de a îți schimba viața

Ești capabilă să te distanțezi de toate lucrurile care nu te motivează și nu te ajuta să crești. Ai puterea de a găsi puterea pentru a te ridica de la pământ și a merge mai departe pe drumul vieții tale. 

În sufletul tău există răspunsuri la toate întrebările pe care mintea vrea să le afle. În sufletul tău există soluții pentru toate problemele cu care te confrunți zi de zi. Chiar și pentru lucrurile care scapă de sub control poți găsi metode pentru a reacționa și a le rezolva.

foto interior si prima pagina: DeepGreen Shutterstock

În sufletul tău există puterea de a te îndepărta de alți oameni. Oameni care nu văd cât de minunată ești, care nu cred în tine și care nu te accepta pentru cine ești cu adevărat.

Ești capabilă să te distanțezi de toate lucrurile care nu te motivează și nu te ajuta să crești. Ai puterea de a găsi puterea pentru a te ridica de la pământ și a merge mai departe pe drumul vieții tale.

Caută în sufletul tău... și vei găsi puterea de a întoarce privirea de la durere și a de a găsi confort în singurătate. Nu ai nevoie de o persoană care să te iubească pentru a fi cu adevărat fericită. Fericirea începe cu tine. Învață să crezi în tine, să te accepți așa cum ești, să te iubești pentru ceea ce ești.

Citește și:

Caută în sufletul tău... și vei găsi puterea de a pleca atunci când simți că nu mai poți. Ai puterea să vorbești despre greutățile prin care trece inima ta.

Caută în sufletul tău și vei găsi puterea de a afla cine ești. Nu ești definită de eșecurile și greșelile făcute în această viață. În plus, acestea ți-au fost lecții de viață, te-au ajutat să înțelegi care este drumul pe care vrei să mergi. Nu mai ai nevoie de harta nimănui, alegi doar ce este potrivit pentru tine.

Caută în sufletul tău și vei găsi acolo tot ce ai nevoie: fericire, iubire, sinceritate, putere, încredere, motivație.

Uneori, lucrurile au nevoie de timp. Uneori, tot ce se întâmplă îți testează răbdarea. Uneori, trebuie să faci sacrificii. Însă nu uita asta - întotdeauna ai încredere în tine. Sufletul tău este vocea ta, credința ta, puterea ta, rezistența ta.

Citește și:

Ești liberă să vezi lumea cu proprii ochi și să ți-o pictezi în propriile culori. Nu trăi viața pe care cineva ți-o dictează. Nu folosi ochelarii și pensulele nimănui.

În sufletul tău vei găsi puterea de a te reinventa și de a te schimba. Pentru că schimbarea începe din interior, din adâncul inimii tale, din sentimentele tale. Și lucrurile pe care alegi să le faci vor fi cele care te vor ajuta să ajungi acolo unde îți dorești.

Aceasta este viața ta. Acesta este destinul tău. Nu ești aici pentru a regreta greșelile făcute, ești aici pentru a învăța din acestea și pentru a evolua. Ești aici pentru a trăi așa cum îți dorești să trăiești. Ești aici pentru a iubi pe cine dorești să iubești. Și, cel mai important, ești aici pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.