Setari Cookie-uri

4 Tipuri de suflete trecătoare pe care le vei întâlni înainte de a îți găsi sufletul pereche

Înainte de a îți găsi sufletul pereche, vei avea relații cu suflete trecătoare care vor veni cu un motiv în viața ta - acela de a îți da o lecție de viață și de a te pregăti pentru iubirea vieții tale. Iată care sunt aceste 4 tipuri de bărbați:

Fiecare va veni cu un scop în viața ta.

Înainte de a îți găsi sufletul pereche, vei avea relații cu suflete trecătoare care vor veni cu un motiv în viața ta - acela de a îți da o lecție de viață și de a te pregăti pentru iubirea vieții tale. Iată care sunt aceste 4 tipuri de bărbați:

foto interior si prima pagina: TairA, Shutterstock

1. Bărbatul care nu îți va răspunde niciodată la mesaj

Acesta este orientat pe carieră și nu are timp să îți scrie. Poate fi cu telefonul în mână 24/7 și conectat pe rețelele de socializare non stop, însă nu își va face timp pentru a îți trimite un mesaj scurt.

Lecția pe care o înveți din această relație: Nu aștepta nimic de la nimeni.

2. Bărbatul care nu este pregătit pentru o relație sasu trebuie să se concentreze mai mult asupra vieții lui personale

Citește și:

Scuza acestuia nu este tocmai o scuză. Este posibil să fie într-un moment al vieții lui în care este atât de concentrat pe tot ce se întâmplă în sufletul tău încât nu este încă pregătit să aibă o relație. Poate că inima i-a fost franța de o persoană din trecut și nu știe cum să mai iubească.

Lecția pe care o înveți din această relație: Nu poți vindeca inima nimănui. În schimb, poți fi alături de persoană care suferă, însă bătălia este a ei. Oferă-i libertatea de a alege ce este mai bine pentru ea.

3. Bărbatul care spune că vrea să fie cu tine, însă te face să aștepți

Poate că acest bărbat are această frică ascunsă de a fi singur sau poate că este unul dintre acei oameni care se bazează pe relații pentru a fi fericit. Orice ar fi, relația voastră pentru el este un atașament temporar care nu exprimă dragoste.

Citește și:

Lecția pe care o înveți din această relație: Nu poți obliga pe nimeni să te iubească.

4. Bărbatul care așteaptă să faci compromisuri pentru iubirea voastră

Îți dai seama că o relație cu un astfel de bărbat nu va funcționa încă de la început. El încearcă să te manipuleze, să îți controleze emoțiile și gândurile pentru că își dorește ca el să dețină controlul în această dragoste. Pentru el cuvintele "efort" și "compromis" nu există în vocabular.

Lecția pe care o înveți din această relație: Nu te schimba pentru nimeni.

După ce treci prin una sau chiar prin toate aceste relații... îl vei întâlni pe el. Acel bărbat minunat. Dragostea vieții tale. Sufletul tău pereche. Cel mai bun prieten al tău. Cel care te va privi și va știi ce gândești. Cel care te va ține în brațe în cele mai dificile momente ale vieții tale fără a aștepta să îi spui ceva. Cel care te va iubi cum nu ai mai fost iubită panaă cum. Cel care își va dori să se trezească în fiecare dimineață alături de tine. Cel care îți va aprecia fiecare zâmbet pentru că știe că vine din suflet. Și atunci vei înțelege că nu ai suferit în zadar... că a trebuit să treci prin toate aceste relații pentru a învăța că iubirea nu vine cu reguli. Iubirea se simte. Iubirea se trăiește.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.