Setari Cookie-uri

Viața nu merge mereu cum vrem noi. În asta constă frumusețea ei

Ia-ți puțin timp din timpul tău și analizează tot ce s-a întâmplat până acum... și îți vei da seama că cele mai frumoase momente din viața ta au fost cele pentru care nu erai deloc pregătită. Și... da, ai devenit persoana care ești astăzi datorită tuturor acestor evenimente. 

Când închizi ochii și privești în trecut... te vedeai aici? Îți imaginai că vei avea slujba asta, prietenii ăștia, casa asta? Că vei locui în orașul ăsta? Ți-ai imaginat că vei fi cu un bărbat cum este cel pe care îl ai acum lângă tine? Sau te gândeai că vei avea parte de o altfel de relație?

Cel mai probabil, te gândeai că viața ta va fi într-un alt fel. Poate că visul tău era să începi o afacere, să ai succes. Sau poate că îți doreai să ai o familie, să găsești acea persoană lângă care să îți petreci întreaga viață.

foto interior si prima pagina: Unsplash

Și poate că aveai totul foarte bine planificat: liceu, facultate, loc de muncă, dragoste, iubire de sine. Familie. Poate că ai pierdut timp prețios cu ideile și visurile tale. Poate că aveai planificată chiar și vârsta pentru a te căsători, a avea copii sau a părăsi compania la care lucrezi pentru a îți urma visul.

Citește și:

Poate că tu ai avut toate aceste planuri... și Universul ți le-a dat peste cap.

Întotdeauna ai fost o persoană căreia îi plăcea ordinea, planificarea. Nu ieșeai din zona de confort și aveai câte o soluție pentru fiecare problemă. Aveai un plan pentru fiecare moment.

Însă trebuie să înțelegi un lucru: planul Universului nu se va alinia întotdeauna cu planul tău. Ce vrea Universul pentru tine nu este întotdeauna același lucru pe care îl vrei tu pentru tine.

Îți petreci atât de mult timp pregătindu-te pentru viitor, concentrându-te pe lucrurile care nu s-au întâmplat și făcând planuri pentru ceea ce urmează să se întâmple încât uiți să trăiești în acest moment. Uiți să sărbătorești cât de departe ai ajuns. Uiți că viața nu se va desfășura întotdeauna așa cum îți dorești... și poate că în asta constă frumusețea ei.

Citește și:

Poate că ai crezut că viața ta ar fi "perfectă" dacă ai face toate lucrurile pe care ți le dorești, dacă ai avea puțin mai mult succes, mai mulți bani sau mâna persoanei potrivite. Însă nu este așa.

Ia-ți puțin timp din timpul tău și analizează tot ce s-a întâmplat până acum... și îți vei da seama că cele mai frumoase momente din viața ta au fost cele pentru care nu erai deloc pregătită. Și... da, ai devenit persoana care ești astăzi datorită tuturor acestor evenimente.

Universul are propriile lui planuri pentru tine... planuri pe care nu le poți afla. Planuri care te vor ajuta să devii o persoană mai puternică, mai bună, mai sigură pe ea. În toate aceste momente neplanificate te vei redescoperi.

Cea mai mare lecție pe care o vei învăța în această viață este că nu poți controla nimic din ce se întâmplă cu tine. Însă poți controla cum să evoluezi din ce se întâmplă.

Citește și:

Uneori, cele mai bune momente din viață sunt cele pe care nu le poți anticipa - înveți cum să renunți, cum să mergi mai departe și îți permiți să experimentezi, să trăiești, să sărbătorești. Și nu renunți!

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.