Setari Cookie-uri

Seriale care demonstrează că femeile au fost intotdeauna puternice

De la vestul sălbatic la ringul de Wresting, aceste seriale demonstrează că femeile au fost întotdeauna puternice

De la vestul sălbatic la ringul de Wresting, aceste seriale demonstrează că femeile au fost întotdeauna puternice

De la regine la curte, la regine în ring, aceste personaje sunt puternice indiferent de locul și perioada în care au condus. Te invităm în călătoria timpului alături de aceste femei puternice și iconice care te vor duce de la perioade precum anii 20 până la vestul sălbatic.

The Crown

Aceste două femei cu sânge albastru îți vor arăta că femeile sunt puternice în orice circumstanță: În timp ce regina Elisabeta a II-a urcă pe tron la 25 de ani pentru a modela monarhia secolului 21, Prințesa Margaret se răzvrătește împotriva tradițiilor regale pentru a-și găsi identitatea.

GLOW

Cu sclipici, țipete, cascadorii și mișcări senzaționale, doamnele Glamorous Ladies of Wrestling sunt o forță a naturii.

Citește și:

Godless

Dacă vrei să găsești un personaj puternic din vestul sălbatic, atunci Mary Agnes este ceea ce cauți. Ea renunță la corset pentru pantaloni și renunță la bărbați pentru a fi împreună cu femei, totul în timp ce face lucrurile mai bine, mai deștept și mai eficient decât toți bărbații care îi stau în cale.

Cable Girls

Patru fete de la compania de telefonie din Spania anilor 1920 exploră propria definiție a libertății și aduc în atenție vechea întrebare: le pot avea femeile pe toate?

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.