Setari Cookie-uri

Trei superputeri pe care le ai dacă ești o persoană sensibilă. Știai de ele?

Persoanele sensibile au abilitatea de a citi energia emoțională a celor din jurul lor, dar au și alte mari puteri pe care multe dintre ele nici nu le cunosc. Ele își pot folosi aceste puteri nu doar pentru binele lor, ci și pentru binele celorlalte. 

Ești o persoană sensibilă? Atunci ai aceste 4 superputeri de care, cel mai probabil, nici nu știai

Persoanele sensibile au abilitatea de a citi energia emoțională a celor din jurul lor, dar au și alte mari puteri pe care multe dintre ele nici nu le cunosc. Ele își pot folosi aceste puteri nu doar pentru binele lor, ci și pentru binele celorlalte.

foto interior si prima pagina: Aaron Rutten Shutterstock

Iată care sunt cele trei superputeri pe care le ai dacă ești o persoană sensibilă:

1. Abilitatea de a citi gândurile

Nu, nu este așa cum este în filme. Citirea gândurilor în viața reală este o sarcină subtilă și dificilă. Trebuie să fii atentă la limbajul corpului unei persoane, la energia pe care o emană și la modul în care comunică. O persoană sensibilă își poate da seama destul de ușor dacă cineva minte sau se preface că nu este ceea ce spune că este. Putem citi toți (la un anumit nivel) o persoană, însă o persoană cu suflet sensibil merge mai departe conectând toate informațiile pe care le primește pentru a ajunge la o concluzie finală cu privire la o anumită persoană.

Citește și:

Unele persoane sensibile pot, de asemenea, să simtă lucruri dincolo de lumea materială, precum viziuni sau pot auzi mesaje dintr-o altă lume.

Dacă ai acest lucru, atunci învața să faci exerciții pentru a îți dezvoltă aceste abilitați puternice.

2. Ești un ninja emoțional

Poți să empatizezi cu oamenii din jurul tău, însă folosești această abilitate pentru tine? Învață să distingi emoțiile tale de emoțiile celor cu care interacționezi. Nu te lăsa prinsă într-un balon emoțional, eliberează-ți sufletul de toată dezordinea și concentrează-te mai mult asupra ta.

Încearcă să acorzi o atenție mai mare modului în care te simți. Când compasiunea este îndreptată către tine, atunci te simți mai puțin în contradicție cu ceilalți. În loc să argumentezi sau să dezbați, încearcă să anlizezi punctul lor de vedere. Acest lucru îți permite să filtrezi toate emoțiile negative inutile pe care le poți întâlni la oamenii din jur.

Citește și:

3. Transformi negativismul în ceva pozitiv

O persoană sensibilă este conștientă nu doar de lucrurile pozitive, ci și de cele negative care se întâmplă pe lângă ea. Nu poți scăpa de negativitate, așadar știi că nu trebuie să fugi de ea pentru că astfel ți-ai face munca și mai dificilă. Încearcă să găsești modalități mai bune prin care poți vedea binele (chiar și cel mai mic) din ceva negativ.

Cea mai bună și mai ușoară metoda este să rostești câteva cuvinte sau să aduci gânduri pozitive și încurajatoare pentru tine sau pentru persoanele care trec printr-un moment dificil. Un alt truc este să folosești puterea vindecătoare a râsului. Până la urmă, nimic nu este mai bun decât o porție zdravănă de râs.

Abilitățile tale empatice nu sunt un blestem. Sigur că te copleșesc și te aduc la o stare de epuizare, însă poți lucra cu ele în așa fel încât să le folosești în avantajul tău. Încearcă să îți îmbunătățești aceste superputeri și să profiți de ele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.