Setari Cookie-uri

7 Semnale de la Univers că ești pregătită pentru o schimbare masivă

Universul îți trimite anumite semnale care să te ajute să înțelegi că ești pregătită pentru o schimbare importantă în viața ta.

În viață sunt momente în care credem că suntem pe punctul de a face o mare schimbare. Însă, în astfel de vremuri suntem, de asemenea, foarte speriați de ceea ce s-ar întâmpla pentru că ieșim din zona de confort și nu știm dacă este ceva bun sau rău pentru noi. Așadar, ce facem? Cum luăm decizia dacă să facem sau nu această schimbare?

Ei bine, Universul este aici să ne spună asta.

foto interior si prima pagina: natalia_maroz Shutterstock

Universul îți trimite anumite semnale care să te ajute să înțelegi că ești pregătită pentru o schimbare importantă în viața ta.

1. Dacă simți că recent au existat numeroase relații dificile, atunci acesta este un semn că ești pe punctul de a experimenta o mare schimbare. Desigur, poate fi o provocare și o durere mare să treci prin despărțiri, însă gândește-te că există un motiv minunat pentru care se întâmpla asta - vei întâlni adevărata iubire.

Citește și:

2. Universul îți scoate în față semne pe care ar fi bine să le observi. Poate fi vorba despre numere precum 11:11 sau 777. Sau poate fi o imagine particulară sau o expresie care continua să apară în fața ta. Toate acestea sunt semen că în curând va exista o schimbare majoră.

3. Somnul este puternic afectat. Dacă nu găsești niciun motiv medical din spatele schimbării somnului, ar trebui să te gândești cu certitudine la acest lucru. Când inima și mintea ta trec printr-o schimbare, devii obosită nu doar fizic, ci și psihic. Însă, oricât de mult ai încerca, simți că nu reușești să te odihnești suficient.

4. Simți că ești agitată în orice lucru pe care îl faci. Dacă te simți inconfortabil la locul de muncă, în relațiile interpersonale sau chiar și în ceea ce privește situația financiară, atunci înseamnă că va avea loc o schimbare în curând. Dacă simți că viața pe care o trăiești nu este cea pe care ți-o dorești, atunci cu siguranță este timpul să pui piciorul în prag și să faci o schimbare. Aceasta este șansa ta.

Citește și:

5. Dacă descoperi că lucrurile care până acum te ajutau nu te mai ajută (ca exemplu: discursul tău motivațional preferat), ar putea fi un semn că ai ieșit din această fază și că urmează o schimbare.

6. Simți brusc că ai renunțat la toate gândurile și amintirile din trecut care te țineau în spate. Asta înseamnă că ești pregătită pentru un nou început, pentru o nouă viață. Pentru asta, însă, trebuie să te concentrezi asupra problemelor nerezolvate și să încerci să le găsești o rezolvare.

7. Ești mult mai sincronizată cu emoțiile decât ai fost vreodată. Totul este mult mai intens pentru tine, iar acest lucru nu este unul deloc rău. Simți altfel lucrurile pentru că înveți. Emoțiile tale sunt capabile să te învețe foarte mult, trebuie doar să ai curajul să le îmbrățișezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.