Setari Cookie-uri

5 Moduri mai puțin cunoscute de a te proteja de energia negativă

Atunci când comunicăm și interacționăm cu alți oameni sufletul nostru se deschide pentru a primi energia lor. Chiar și o scurtă privire este suficientă pentru a absorvi energiile celeilalte persoane.

Atunci când comunicăm și interacționăm cu alți oameni sufletul nostru se deschide pentru a primi energia lor. Chiar și o scurtă privire este suficientă pentru a absorvi energiile celeilalte persoane. Și niciodată nu știm dacă persoana cu care sufletul nostru interacționează are o energie negativă sau pozitivă.

foto interior si prima pagina: Belovodchenko Anton Shutterstock

Așadar, ajungem să absorbim energie negativă și emoții negative fără să ne dăm seama. Dacă vrem să scăpăm de ele, este foarte important să practicăm curățarea sufletului:

1. Afumare (sau smudge)

Plante precum rozmarinul, salvia albă, cedrul, lavanda, mentă și petalele de trandafiri sunt folosite de ani buni la curățarea enerigiei negative.

Ele pot fi arse din mănunchiurile prinse bine cu o ață sau puse pur și simplu într-un vas rezistent la căldură și aprinse.

Citește și:

Asigură-te că te plimbi cu fumul prin fiecare colț al casei tale.

2. Folosește coji de portocale sau lămâi

Aceasta este o altă modalitate rapidă de a elimina negativitatea folosind aroma. Ai nevoie doar de coaja unei portocale sau a unei lămâi, pe care să o tai bucăți și să o pui într-o tigaie pe foc. În câteva secunde, casa ta va mirosi a citrice și vibrațiile negative vor fi eliminate.

3. Folosește citrin (un super cristal)

Citrinul are proprietăți unice de curățare. În cantități mici îl poți purta la gât sau sub formă de brățări și este ca și cum ai avea cu tine un scut care te protejează de toate energiile negative din jur.

4. Reconectează-te rădăcinile tale

Mergi desculță prin iarbă sau pe pământ; important este să fii în contact cu solul în stare naturală. Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te cum negativitatea este precum un rău care curge din zona capului până în zona picioarelor, vizualizând cu acesta îți părăsește corpul.

Citește și:

5. Meditează

Meditația s-a dovedit a fi eficientă în tratarea mai multor probleme de sănătate mentale și fizice. Dacă vrei să elimini energiile negative, în timpul meditației vizualizează o lumină albă în fața ta și imaginează-ți că elimini toate vibrațiile negative către ea. După aceasta, gândește-te că această sferă albă dispare.

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.