Setari Cookie-uri

Semne ca relatia de cuplu nu mai merge

Relatiile incep, de obicei, cu sperante si asteptari uriase. Este esential sa nu iti pierzi timpul – si-asa pretios – cu cineva care iti ridica multe semne de intrebare.

De multe ori, iti este greu sa te desprinzi de cel cu care ai petrecut o parte din viata ta. Exista totusi niste semnale de alarma si niste semne ca relatia de cuplu nu mai merge. Este bine sa nu le neglijezi.

foto interior si prima pagina: gmstockstudio Shutterstock

Relatiile incep, de obicei, cu sperante si asteptari uriase. Este esential sa nu iti pierzi timpul – si-asa pretios – cu cineva care iti ridica multe semne de intrebare. Iata cateva semne ca relatia de cuplu nu mai merge, publicate de Yourtango.com, care iti arata ca esti prinsa intr-o relatie care se apropie de final si ca ar fi cazul sa mergi mai departe.

Semne ca relatia de cuplu nu mai merge

Ai mai multe nelamuriri decat certitudini. Timpul petrecut intr-o relatie ar trebui sa iti intareasca increderea, asa ca, daca esti mai confuza decat in urma cu cateva saptamani sau luni, e un mare semn de intrebare.

Citește și:

Atractia initiala nu a dus la o legatura de durata. A fi atras de calitati care pot fi observate la prima vedere – un zambet frumos, o minte agera sau o atitudine increzatoare – poate sa tina un cuplu impreuna o perioada nu prea lunga. O poveste de dragoste care se aprinde, dar se stinge repede poate avea drept cauza o atractie puternica, fara prea multe alte lucruri care sa o hraneasca.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.