Setari Cookie-uri

Echinocţiul de primăvară: cum sunt afectate zodiile de venirea primăverii astronomice

Pe 20 martie a avut loc echinocțiul de primăvară, acest lucru însemnând sfârşitul iernii astronomice.

De venirea primăverii, cel puţin din punct de vedere astronomic, vor fi influenţate şi zodiile. Află ce schimbări vor apărea în următoarea perioadă pentru fiecare zodie:

foto interior si prima pagina: titoOnz Shutterstock

Berbec:

Soarele a intrat în zodia Berbecului, și astfel va aduce un impuls astral esențial pentru următoarele treizeci de zile cât va dura tranzitul acestui astru prin zodia lor natală. Moment bun pentru recuperare fizică, vindecare și reechilibrare psihică.

Taur:

Pe 20 martie, la ora 18:16, Soarele a intrat în zodia Berbecului. Acest fenomen va aduce un accent în plus, destul de important, pentru fiziologia și starea de sănătate a organelor localizate în zona anatomică a capului, dintre care cel mai important este sistemul nervos central. Tulburări de comportament stârnite de posibilele excese care vor pune la încercare procesele logice care stau la baza rațiunii, logicii, cunoașterii, învățării.

Citește și:

Gemeni:

Timp de o lună de zile, el își va pune amprenta puternică asupra relațiilor Gemenilor cu prietenii. Pentru moment va fi vorba de întâlniri și conversații ori chiar de o stare de bine, de plăceri împărtășite cu aceia.

Rac:

Soarele va accentua, în următoarele treizeci de zile, dificultățile legate de păstrarea neștirbită a imaginii și autorității profesionale.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.