Setari Cookie-uri

Cum poți trăi o iubire din tot sufletul (și fără temeri)

Spune ce ai pe suflet... întotdeauna. Fă-ți timp să discuți cu el și să îi dezvălui care sunt planurile tale. De asemenea, ai încredere să îți pui sufletul pe tavă pentru că ești alături de omul care nu ți-ar face niciun rău niciodată.

"Dacă e extraordinară, nu îți va fi ușor cu ea. Dacă îți este ușor, atunci nu este extraordinară. Dacă merită, nu vei renunța, dacă renunți, nu meriți… Adevărul este că oricine te va face să suferi; trebuie să o găsești pe aceea pentru care merită să suferi." - spunea Bob Marley.

foto interior si prima pagina: SSokolov, Shutterstock

Acestea sunt cele mai bune sfaturi de la experți pentru a trăi o iubire ca în povești:

1. Comunicați

O relație adevărată este cea în care există comunicare, răbdare și foarte mult respect.

2. Evită manipularea

Comportamentul celeilalte persoane nu trebuie să dicteze sentimentele despre tine însăți.

3. Acțiunile contează mai mult decât intențiile

Nu trebuie doar să spună că își dorește să petreacă mai mult timp cu tine, ci este necesar să găsească și o soluție pentru a face asta.

Citește și:

4. Respect reciproc

Acolo unde există respect reciproc există și iubire adevărată.

5. Cunoaștere

Este important să poți vorbi cu partenerul de cuplu despre cele mai ascunse secrete ale tale... și să o faci fără perdea, fără teamă că te va judeca sau și, mai rău, vă spune mai departe.

6. Învață ce înseamnă dragostea adevărată

Dragostea adevărată trebuie să fie așa cum vă doriți voi să fie. În această relație sunt doar două persoane, două suflete și nimic mai mult. Nu vă lăsați influențați de oamenii din jurul vostru și întotdeauna încercați să rezolvați problemele doar între voi.

7. Fii tu însăți

Nu purta măști într-o relație de iubire. Învața să te prezinți în fața lui așa cum ești tu cu adevărat. Fără măști, fără secrete și fără minciuni.

Citește și:

8. Apreciază iubirea pe care ți-o oferă

Este important ca într-o relație adevărată de iubire să îi spui partenerului cât de mult ții la el, cât îl apreciezi pentru ceea ce este. Indiferent de cât de puternic este, are nevoie de puțină validare din partea ta.

9. Încurajați-vă reciproc

Aveți planuri și visuri diferite în viață... și este și normal. Încercați să asculți ce are de spus partenerul tău și să fii alături de el. Încurajează-l în momentul în care decide să facă o schimbare și să meargă pe un drum nou.

10. Fiți sinceri unul cu altul

Spune ce ai pe suflet... întotdeauna. Fă-ți timp să discuți cu el și să îi dezvălui care sunt planurile tale. De asemenea, ai încredere să îți pui sufletul pe tavă pentru că ești alături de omul care nu ți-ar face niciun rău niciodată.

Citește și:

11. Împreună sunteți mai puternici

Sunteți voi doi... și restul lumii. Nu lăsa pe nimeni să îți dea sfaturi despre cum trebuie să fie o relație de iubire.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.