Setari Cookie-uri

Cinci pasi pentru a-l aduce mai aproape de tine

De indata ce v-ati vazut, intre voi a fost o conexiune puternica. Insa dupa cateva saptamani, ai inceput sa ai senzatia ca tu depui tot efortul in timp ce el isi vede de viata ca si cum nu ai existat. Ce e de facut?

De indata ce v-ati vazut, intre voi a fost o conexiune puternica. Insa dupa cateva saptamani, ai inceput sa ai senzatia ca tu depui tot efortul in timp ce el isi vede de viata ca si cum nu ai existat. Ce e de facut?

foto interior si prima pagina: conrado, Shutterstock

1. Accepta ideea ca poate nu este barbatul potrivit pentru tine. Asa cum spune o prietena de-a mea, cand cel potrivit pentru tine apare, lucrurile curg fara sa se impotmoleasca. Chiar daca aveti o multime de lucruri in comun si chimia este fantastica, poate ca el este doar o mostra a puterii tale de materializare care iti arata ca este nevoie sa faci cateva mici ajustari.

2. Ascultat-ti intuitia. Chiar daca hormonii o iau razna si tu te simti pregatita sa intri o relatie, intuitia iti va spune daca el este persoana potrivita. Daca nu este, intuitia te va preveni si te va ajuta sa pui frana inainte sa te arunci cu capul inainte si sa te indragostesti pana peste cap.

Citește și:

3. Foloseste-ti energia in mod constructiv. Sa visezi cu ochii deschisi la el sau sa iti verifici telefonul din cinci in cinci minute sa vezi daca ti-a trimis un mesaj este o modalitate sigura de a-ti irosi o energie pretioasa pe care o poti folosi la altceva spre exemplu, pentru a-ti consolida cariera sau relatiile de prietenie.

4. Da-i spatiu. Spatiu nu inseamna doar sa nu il cauti (la telefon, online sau acasa) ci sa muti atentia in alta parte. Suntem cu totii fiinte de energie care au capacitatea de a simti energia celorlalti oameni. Desi nu esti fizic langa el, el simte ca te gandesti la el cu intensitatea si, mai ales, cum gandesti. Simte ca esti cumva, acolo, ceea ce il poate face sa se simta sufocat.

5. Nu renunta la visul tau. Daca esti in acea perioada de viata in care esti pregatita sa ai o relatie de cuplu, nu renunta la aceasta dorinta doar pentru ca el nu actioneaza asa cum ti-ai dori. Continua sa vizualizezi si sa simti relatia cu partenerul tau ideal de cuplu. Permite-ti sa simti bucuria, entuziasmul, senzatia de bine si de siguranta pe care aceasta ti le confera. Si fii convinsa ca alesul tau ti se va alatura curand. Fie barbatul respectiv isi va schimba atitudinea, fie va disparea pentru a-i lasa locul celui potrivit.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.