Setari Cookie-uri

Nu îți pierde speranța. Sufletul tău va întâlni din nou dragostea

Învață să ai răbdare. Pentru că va veni și momentul în care îl vei întâlni. Și îți vei da seama că suferința ta nu a fost în zadar.

Și de data asta va fi cea potrivită. Cea la care visezi de o viață. Sunt sigură de asta.

Acum zilele pot părea reci, iar nopțile lungi, însă sunt convinsă că te așteaptă momente mai frumoase și mai calde în viitor. Inima ta frantă se va vindeca în cele din urmă. Puțin câte puțin vei reuși să găsești puterea de a repara piesele sparte cu fiecare secundă care trece. Ai răbdare doar și vei înțelege că aceste momente dificile te-au ajutat să te formezi și să înțelegi mai bine de ce ai nevoie în viață.

foto interior si prima pagina: Kristina Tutanova Shutterstock

Va veni o zi în care totul va avea sens. De la această suferință prin care sufletul tău a trecut la toate lacrimile vărsate de ochii tăi. Și îți vei da seama că ai învățat să te apreciezi mai mult, să te iubești și să nu mai accepți dragoste cu porția. Ai învățat să lași trecutul în urmă, să ierți persoanele care te-au rănit și să îți dorești liniște de fiecare dată când memoria lor îți invadează gândurile. Ai învățat să fii mai puternică, mai sigură pe tine și mai independentă.

Citește și:

Ai învățat că trecutul este trecut și nu poți rămâne legată de el pentru că nu vei trăi niciodată cu adevărat dacă vei alege asta. Ai învățat că Universul îți este alături și că există un plan mult mai frumos pentru tine.

Ai învățat să trăiești cu adevărat. Doar pentru tine. Ai învățat să vezi frumusețea dintr-un râs adevărat. Să te bucuri de confortul unei îmbrățișări făcute din suflet.

Acum, draga mea... învață un singur lucru: învață să ai răbdare. Pentru că va veni și momentul în care îl vei întâlni. Și îți vei da seama că suferința ta nu a fost în zadar. Iar iubirea pentru el se va simți fără efort. Puțin câte puțin, el va doborî toate zidurile pe care le-ai construit pentru a îți proteja inima. Pentru că în iubirea adevărată nu mai ai nevoie de ziduri. Ai nevoie de poduri reale care să vă aducă și mai mult împreună.

Citește și:

Îți va pune întrebări pe care nici măcar tu nu ți le-ai pus niciodată și te va ajuta să te redescoperi ca persoana. Îți va aprecia fiecare gest mărunt cu care vrei să îi arăți cât de mult îl iubești. Va fi foarte atent cu inima ta pentru că știe cât de fragilă și delicată este. Va fi răbdător cu tine, încercând să repare rănile pe care sufletul tău încă le mai simte.

Va face un efort real să fie trup și suflet lângă tine. Nu va exista moment în care să te îndoiești de sentimentele pe care le are pentru tine. Te va susține în toate aspectele vieții tale și te va ține de mână în momentele întunecate, pline de incertitudine și teamă.

Cel mai important, îți va arăta ce înseamnă iubirea adevărată (o iubire de care nu știai că există). Va fi autentic, necondiționat, real. Va fi el, sufletul tău pereche.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.