Setari Cookie-uri

Nu le ignora niciodată! 7 Semnale intuitive pe care TREBUIE să le asculți

Am făcut o listă cu cele mai importante semnale intuitive pe care trebuie să le asculți întotdeauna. 

Intuiția este un sentiment care ne ajută să rămânem în siguranță în această lume complicată. În timp ce multe persoane consideră că semnalele transmise de intuiția lor pot fi confuze sau poate chiar contradictorii, acestea sunt aici pentru a ne ajuta.

foto interior si prima pagina: Tanya Shatseva, Shutterstock

Am făcut o listă cu cele mai importante semnale intuitive pe care trebuie să le asculți întotdeauna.

1. Ceva din sufletul tău îți spune că nu ar trebui să faci asta

Dacă intuiția îți spune că nu trebuie să faci ceva, atunci nu o face. Există un motiv pentru care îți spune asta. Nu fi persoană care învață lucrurile într-un mod greu.

2. Simți un gol în stomac

Când simți un gol în stomac, de obicei se întâmplă ceva rău sau urmează să se întâmple. Când intuiția ta face acest lucru ar trebui să faci un pas în spate și să analizezi cu mare atenție situația și să afli ce se întâmplă de fapt.

Citește și:

3. Nu te simți bine și nu știi să spui ce simți

Uneori intuiția ta lucrează pentru a te proteja. Dacă ceva nu este în regulă, trebuie să faci niște schimbări. Fii atentă la aceste momente și vezi dacă poți schimba.

4. Simți că trebuie să iei o decizie

Uneori intuiția te împinge să faci lucrurile pe care trebuie să le faci. Dacă simți că te afli la răscruce de drumuri, de cele mai multe ori intuiția te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

5. Te simți obligată să faci ceva

Acest lucru se întâmplă atunci când simți nevoia de a face un lucru specific... din pură întâmplare. De exemplu, întâlnești o persoană nouă și simți nevoia să o ajuți fără să știi multe lucruri despre ea. Întuția te împinge să faci lucruri bune și să fii mai bună.

Citește și:

6. Gândurile tale sunt trase într-o direcție

Dacă gândurile tale merg în mod constant în aceeași direcție, există un motiv pentru asta. Intuiția te ajută să ai parte de lucruri minunate în viață.

7. Ai o senzație ciudată care nu dispare

Dacă te simți ciudat cu privire la un loc sau o persoană, intuiția se asigură că acest sentiment nu dispare. Te va împinge să te întrebi de ce te simți așa și vei ajunge să înțelegi care este situația.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.