Setari Cookie-uri

Ce vor femeile de la barbati?

Ce vor femeile de la barbati? Barbatul trebuie sa fie “barbat adevarat” nu-i asa? Si totusi cum stii daca el are stofa de sot sau doar de iubit temporar? Am aflat ce este masculinitatea de pe Love Panky.

Nici femeile, si nici barbatii nu stiu ce inseamna “barbat adevarat” E clar ca femeile vor un barbat adevarat in viata lor, iar barbatii vor sa fie acel barbat. Nici masculinitatea, nici feminitatea nu au gasit o defintie clara. Si asta pentru ca totul depinde de unde privesti lucrurile. Si mai ales cine e persoana care priveste lucrurile.

foto interior si prima pagina: Nina Ezhik, Shutterstock

Femeile sunt de exemplu ca vor un barbat de treaba. Insa nu un tantalau fara personalitate. Si totusi, ce calitati trebuie sa aiba EL? Ce vor femeile de la barbati?

Ce vor femeile de la barbati? Sa fie constienti de propria persoana

Cu siguranta cea mai importanta trasatura a unui barbat in adevaratul sens al cuvantului. Da, sigur, toti avem defecte, dar daca este constient de comportamentul sau, atunci asa e o parte importanta din masculinitate.

Citește și:

Barbatul adevarat este proactiv

Ce vor femeile de la barbati? Barbatul adevarat nu e cel care sta pe canapea asteptand berea si chipsurile de la Iubi. El este activ si face tot ce isi doreste.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.