Setari Cookie-uri

Tipul de barbat cu care nu esti compatibila, potrivit zodiacului

Ce personalitate trebuie sa aiba iubitul tau in functie de zodia ta? Care e genul de barbat cu care nu esti compatibila, potrivit zodiacului?

Tu stii genul de barbat cu care nu esti compatibila, potrivit zodiacului? Daca vrei sa gasesti si sa construiesti relatia de cuplu perfecta, ai nevoie de „perechea perfecta”. Nu vorbim despre suflete-pereche, ci mai degraba despre a gasi acel partener compatibil in functie de zodie.

foto interior si prima pagina: nd3000 Shutterstock

Este mai simplu sa afli ce cu ce semne zodiacale te potrivesti sau mai bine sa afli cu ce zodii nu esti compatibila? Mereu citesti despre ce partener compatibil in functie de zodie trebuie sa gasesti. Insa niciodata nu citeste despre genul de parteneri pe care sa ii eviti si cu care nu ai putea avea relatia de cuplu perfecta.

Nu crezi ca ar fi mai simplu sa intrebi astrologii care e acel barbat cu care nu esti compatibila, decat sa ajungi la inca o despartire? Specialistii Your Tango considera aceasta abordare mai desteapta si tocmai de aceea s-au documentat bine pentru a-ti dezvalui de cine sa fugi!

Citește și:

Pentru ca a gasi iubitul ideal poate fi dificil si poate dura prea mult timp, pentru ca este atat de greu sa descifrezi cu cine esti compatibila, mai bine afla din timp cu ce semne zodiacale te potrivesti. Si mai ales cu ce zodii nu esti compatibila. Asa ca, inainte de a-l intreba pe noul tau partener ce zodie este si a-l pune poate pe fuga, citeste mai departe pentru a afla cu cine te potrivesti. Afla ce tip de personalitate trebuie sa aiba partenerul tau, in functie de zodia ta.

Ce personalitate trebuie sa aiba iubitul tau in functie de zodia ta? Care e genul de barbat cu care nu esti compatibila, potrivit zodiacului?

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.