Setari Cookie-uri

Lenjerii de pat cu mesaje romantice sau simpatice pentru un start de zi reușit

Lenjeriile de pat cu mesaje sunt printre cele mai inspirate cadouri care pot fi oferite unor tineri proaspăt căsătoriți sau cuplurilor care vor să evadeze din monotonia relației. Cu mesaje de dragoste sau amuzante, aceste așternuturi vor aduce un zâmbet și vor contribui la un început energizant, chiar și în cazul dimineților mohorâte.

Tinerii însurăței merită să fie răsfățați din toate părțile, mai ales când sunt la început de drum și au nevoie de încurajări pentru încercările pe care le vor experimenta. Nu există reguli scrise despre ce poți oferi mai bine unui cuplu, dar se insistă cu precădere asupra unor daruri practice și plăcute, iar lenjeriile de pat se încadrează în ambele categorii.

Trebuie să fie, desigur, confortabile, cu inscripții caraghioase și de calitate, calitatea fiind condiționată de materialele folosite și de alte variabile pe care le vom dezbate la final. Dacă ești în căutarea unor lenjerii de pat cu mesaje pentru cupluri, să știi că ai nimerit corect. Ai mai jos câteva sugestii:

Lenjerii de pat cu mesaje romantice drăguțe pentru cupluri

Că abia s-au întors din luna de miere, că planifică o vacanță după zece ani de căsnicie sau că abia s-au mutat împreună, cuplurile pot cădea ușor în capcanele monotoniei și ar fi păcat. Noi am găsit câteva seturi ce cearșaf și fețe de pernă cu mesaje dintre cele mai frumoase, care să îi ajute cu un boost seara la culcare sau dimineața când poate vor să lenevească și să servească micul-dejun la pat.

Citește și:

Sweet Dreams - Sweet Life/ Always and Forever/ Bonjour, mon Amour/ Sleep Well sunt doar câteva inscripții de pe așternuturi care ne-au plăcut și despre care avem certitudinea că vor adăuga o notă intimă dormitorului, complimentând încăperea cu ceva frumos. Pentru ceva mai liniștitor, poți opta pentru lenjerii de pat cu imprimeuri florale.

lenjerii de pat cu mesaje

Vezi aici sugestii

Lenjerii de pat pentru cupluri: inscripții amuzante pentru el și ea

Știm că se fac multe meme-uri pe seama împărțirii locurilor în pat și despre cum fiecare își dispută jumătatea de saltea. S-au făcut și lenjerii de pat cu mesaje amuzante ca să arate - odată pentru totdeauna - că fiecare are jumătatea de loc în patul pe care îl împart. Și da, o să fie chiar interesant să le vezi reacțiile când vor observa ce au primit cadou.

Citește și:

Aceste seturi cu cearșaf de pilotă și fețe de pernă au un design atrăgător și gândit cu bun gust, fără să pară nimic prea încărcat, găsindu-se un echilibru estetic în așezarea textelor și a altor forme grafice care completează modelele moderne. Lenjeriile din bumbac sunt de înaltă calitate și se recomandă mai ales cuplurilor care gustă o glumă făcută rafinat.

lenjerii de pat pentru cupluri

Descoperă alte modele

Precizam la început că vom da câteva exemple de ce încurajăm să cumperi o lenjerie de pat cu mesaje pentru cupluri. Pe lângă faptul evident că sunt necesare, mai credem că niciodată nu sunt suficiente așternuturi într-un cămin. Sunt și confortabile, utile și au un stil aparte în funcție de ceea ce se alege. Sunt super ușor de folosit și întreținut - se spală conform indicațiilor și au de obicei închidere sigură cu fermoar sau nasturi. Sunt versatile pentru că paleta de culori în care lenjeriile de pat sunt disponibile este una ofertantă.

Citește și:

Știm - cuplurile îndrăgostite au o viață întreagă în față plină de reușite, dar vor fi supărări sau dezamăgiri care le vor testa tăria. Colțișorul în care se retrag seara și se trezesc dimineața, dormitorul, ar trebui să fie refugiul lor colorat în fel și chip, iar lenjeria să joace un rol important, ajutând la crearea unei atmosfere relaxante, agreabile, încântătoare pentru amândoi.

Sursa foto Front Page: pexels/ pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.