Nouă moduri diferite în care iubește un bărbat sarcastic 

Nouă moduri diferite în care iubește un bărbat sarcastic 

O vorba inteleapta din batrani spune ca daca o persoana nu isi manifesta iubirea asa cum iti doresti sau te astepti tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste.

O vorbă înțeleaptă din bătrâni spune că dacă o persoană nu își manifestă iubirea așa cum îți dorești sau te aștepți tu, asta nu înseamnă că nu te iubește. Un bărbat cu o inimă mare și o minte sarcastică va acționa în moduri care te vor face să te simți confuză. Iată:

foto interior si prima pagina: Nataliia Kuznietsova, Shutterstock

1. Nu au filtru

Spun lucrurilor pe nume, indiferent cât de nepoliticos sau nepotrivit ar părea. Mintea lor este sarcastică și inima lor este bună, astfel încât își asumă că toată lumea este la fel de iertătoare, în orice situație.

2. Evită adesea să fie vulnerabil

Să ai o inimă mare înseamnă să poți iubi dar și suferi în cantități industriale. Atunci când se lăsă greu, doar pentru a evita să fie vulnerabili de fapt se protejează pentru că iubesc atât de mult.

3. Îi este greu să se deschidă

În timp interacțiunea fizică într-o relație vine natural, are dificultăți cu aspectele emoționale, vulnerabile. Mintea lor sarcastică nu poate genera cuvintele potrivite fără să le și spună cât de siropoase par. Indiferența lor aparentă poate fi doar o mască.

4. Are un interior moale într-un înveliș dur

Deși proiectează aroganța, sufletul lor estre blând. Ceea ce afișeaznu reprezintă adevăratul lor caracter ci doar un filtru care îi ajută să selecteze care sunt destul de puternici și curajoși să se conecteze cu ei.

5. Știe să asculte

Oamenii cu inimi mari și minți sarcastice iubesc să asculte. Pot asculta problemele și oferi un sfat plin de iubire însoțit de comentarii sarcastice menite să te facă să râzi.

6. Apreciază gesturile mici

Chiar și atunci când glumesc pe seama lor, apreciază micile gesturi romantice. O noapte romantică surprinzătoare și micul dejun în reprezintă adevărate dovezi de dragoste pentru ei.

7. Este un romantic incurabil

Inima lor este atât de mare încât au o mulțime de iubire de dăruit. Cu toate acestea, mintea lor sarcastică nu lasă pe nimeni să ghicească această parte a lor.

8. Îi este greu să fie primul care spune ”te iubesc”

Indiferent cât de mult o simt, nu vor spune niciodată primii cele două cuvinte magice pentru că se tem să nu fie răniți. O vor face doar atunci când se simt în siguranță.

9. Este în egală măsură nemilos și sensibil

Uneori se comportă ca și cum ar avea o inimă de piatră. Aceasta nu este însădecat o aparență.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri