Setari Cookie-uri

Sfaturi de la Keanu Reeves care pot fi mantre pentru sufletul tău de sărbători

Cunoscut nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru povestea lui de viață destul de tristă, Keanu Reeves rămâne unul dintre cei mai apreciați oameni din întreaga lume.

Fii cine ești și spune ceea ce simți pentru că aceia care se supără nu contează, iar cei care contează nu se supără.

Cunoscut nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru povestea lui de viață destul de tristă, Keanu Reeves rămâne unul dintre cei mai apreciați oameni din întreaga lume.

Povestea lui Keanu Reeves: Tatăl actorului a fost arestat din cauza problemelor cu drogurile când el avea doar 12 ani. Înainte de căsătorie, logodnica lui a murit într-un accident de mașină chiar sub ochii lui. Tânăra era însărcinată, iar copilul nu a mai putut fi salvat.

A trecut prin atât de multe probleme și, totuși, continuă să lupte cu viață. Să meargă mai departe, să găsească fericirea în lucruri mărunte. Iată câteva sfaturi de la Keanu Reeves perfecte pentru această perioadă și nu numai:

Citește și:

1. Deschide ochii și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău.

2. Nu există garanţia că va mai exista un "mâine", aşa că să ne bucurăm de ziua de astăzi!

3. Fii cine ești și spune ceea ce simți pentru că aceia care se supără nu contează, iar cei care contează nu se supără.

4. Niciunul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că vă rog să vă gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile mării. Spuneți adevărul din inima voastră. Fiți prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iubiți. Iertați. Bucurați-vă de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.

5. Când simt că nu sunt liber şi nu pot să fac ce vreau, reacţionez. Mă opun.

6. Întreaga mea viață voi fi îndrăgostit de iubire. Respir pentru iubire.

Citește și:

7. Cred în dragoste la prima vedere. Când îţi doreşti acea legături atunci îţi doreşti nişte probleme.

8. Când te trezești dimineața, adu mulțumiri luminii, vieții tale, puterii tale. Oferă mulțumiri pentru mâncarea ta și pentru plăcerea de a trăi. Dacă nu găsești niciun motiv pentru a oferi mulțumiri, greșeala e în tine.

9. Când crezi în scopul tău poți depăși obstacole, dezamăgiri și poți îndura greutăți.

10. Uneori suntem atât de prinși în viața de zi cu zi încât uitam să profităm de timpul pe care îl avem și să ne bucurăm de frumusețile vieții.

11. Dacă poţi să faci o femeie să râdă, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe Pământ.

12. Spune "Buna" unei persoane pe care o întâlnești și oferă-i o îmbrățișare unei persoane care pare că suferă. Încearcă să îi fii cuiva de ajutor.

Citește și:

13. Fiecare zi contează, fiecare zi este prețioasă, așa că haideți să o tratăm ca atare.

14. Poate ai 21 de ani sau 65. Astăzi este tot ceea ce ai cu siguranță. Fii prezent! Nu aștepta să te bucuri de viață doar după ce obții acel job și acea promoție sau faci x dolari. Nu aștepta să repari relații sau să îți faci noi prieteni. Nu îți amâna viața pentru muncă. Fă pași de uriaș sau pași de bebeluș - depinde de tine, dar fă ceva, orice! După cum spunea Anthony Robbins mereu... "Dacă te simți blocat sau te simți dezamăgit în legătură cu ceva, începe prin a acționa. Acea mișcare va crea o reacție în lanț".

15. Ziua de mâine nu este garantată, haideți să o sărbătorim astăzi. Haideți să o trăim astăzi!

16. Fiecare zi trebuie trăită ca şi cum ar fi ultima.

Citește și:

17. Nimeni nu știe că în urmă cu ceva timp, eu am suferit de depresie. Nu am spus nimic nimănui. M-am văzut nevoit să lupt singur ca să ies din acel loc. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar eu.

18. Timpul este singura resursă a vieții care atunci când este consumată, ți-ai fi dorit să îl fi petrecut la maxim. Să ai o zi frumoasă!

19. Aleg calea mea! Îmi pare rău că nu am găsit aceeași înțelegere în oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.

20. Iubește-ți viața, chiar și atunci când treci prin perioade dificile.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.