Setari Cookie-uri

Uneori miracolele vin în viața ta prin oameni buni cu inimă mare

Ai nevoie de oameni care te iubesc pentru ceea ce ești, care sunt mereu acolo pentru tine pentru că și tu ești întotdeauna alături de ei. 

Înconjoară-te de oameni cu inimă mare... pentru că aceștia sunt adevărate miracole în viața ta.

Ai nevoie de oameni care sunt acolo când ești dispusă să renunți, careîncearcă să te ridice de la pământ și să te încurajeze să mergi mai departe. Oameni care știu cât de mult îți dorești ceva și știu cât de rău te simți din cauza obstacolelor pe care nu reușești să le depășești oricât ai încerca. Însă, în loc să te lase în pace, ei te împing de la spate pentru că vor să faci tot posibilul înainte de a te da bătuta și a renunța la visurile tale.

foto interior si prima pagina: Peratek Shutterstock

Ai nevoie de oameni cu care poți vorbi despre secretele complicate din viața ta. Oameni care nu te vor judeca, care te vor asculta și pe care te poți baza indiferent de situație și de cât de aproape sau de departe sunt de tine.

Citește și:

Ai nevoie de oameni care te inspiră să faci mai bine. În care vezi un exemplu și care te determină să privești partea frumoasă a lucrurilor. Oameni care aduc echilibru și zâmbete în viața ta. Oameni care te fac să îți dorești să fii o persoană mai bună.

Ai nevoie de oameni care te iubesc pentru ceea ce ești, care sunt mereu acolo pentru tine pentru că și tu ești întotdeauna alături de ei.

Cu toții avem nevoie de cineva care să ne sprijine în viață când lucrurile se complică și lumea devine tot mai întunecată. Ai nevoie de cineva care să vorbească pentru tine atunci când tu nu îți mai poți găsi cuvintele, care să te țină de mână și să îți ofere putere când te afli pe marginea prăpastiei, să îți liniștească sufletul când simți că totul o ia razna și că pământul îți fuge de sub picioare. Ai nevoie de cineva care să creadă în tine când nici tu nu mai crezi.

Citește și:

Trebuie să găsești oamenii potriviți. Pentru că aceștia sunt adevărate comori pentru sufletul și inima ta.

Ai nevoie de oameni care poate nu înțeleg prin ce treci, însă fac tot posibilul să se pună în locul tău și să vadă ce vezi tu. Oameni care nu fug când lucrurile devin complicate, ci rămân acolo, lângă tine... și încearcă să te protejeze.

Ai nevoie de oameni care îți spun când faci o alegere greșită. Oameni cărora nu le este teamă să te tragă de umăr când trebuie să revii cu picioarele pe pământ. Oameni care sunt sinceri cu tine pentru că țin foarte mult la tine și vor să te vadă fericită.

Ai nevoie de oameni cărora nu le păsă de aspectul fizic, ci de sufletul unei persoane... pentru genul acesta de oameni merită să lupți. Ei sunt cei pe care trebuie să îi ții aproape în viața ta. Ei sunt genul de oameni pe care te poți baza când totul se întunecă și nu reușești să mai vezi luminița de la capătul tunelului. Ei sunt oamenii care contează... nu cei care sunt lângă tine când lucrurile sunt bune și convenabile pentru ei.

Citește și:

Ai nevoie de oameni pe care poți conta în fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.