Setari Cookie-uri

11 Dovezi minunate că partenerul tău te iubește din toată inima

Cel mai frumos dintre toate lucrurile în viață este să întâlnești o altă ființă umană alături de care să îți petreci viața. Relația este o adâncime tot mai mare, frumusețe și bucurie o dată cu trecerea anilor.

Dacă face aceste lucruri, atunci te poți considera o norocoasă. Ți-ai găsit sufletul pereche!

"Cel mai frumos dintre toate lucrurile în viață este să întâlnești o altă ființă umană alături de care să îți petreci viața. Relația este o adâncime tot mai mare, frumusețe și bucurie o dată cu trecerea anilor. Iubirea dintre două persoane este cel mai minunat lucru. Dragostea nu poate fi găsită dacă o cauți în disperare sau dacă îți dorești și te rogi să o ai. Este vorba despre un accident divin și cel mai minunat lucru al vieții.” - Sir Hugh Walpole

foto interior si prima pagina: Lady of the Universe Shutterstock

Iată care sunt cele 11 dovezi minunate că partenerul te iubește din toată inima:

1. Îi place să te protejeze. De câte ori nu îți dă jacheta lui când vede că îți este frig? Sau ține umbrela mai mult pe partea ta când plouă? Sau îți trimite mesaj când pleacă primul de acasă dimineață și îți spune să te îmbraci bine că este frig afară?

Citește și:

2. Este mândru de tine, de toate realizările tale. Și este mândru și de el însuși pentru că este într-o relație cu o femeie minunată. Se bucură de fiecare dată când îi povestești de visurile tale. Pentru el tu ești precum o medalie, o culminare a unei vieți de relații eșuate încheiate cu găsirea sufletului pereche.

3. Este romantic atunci când este în preajma ta. Există o conexiune magică între voi.

4. Renunță la planurile lui pentru a fi cu tine.

5. Când se afla într-o dilemă, tu ești prima la care merge pentru a se consulta și a cere sfaturi.

6. Îi place să îți facă surprize. Și nu mă refer la ceva extraordinar de scump. De fiecare decâtă încearcă să te surprindă cu lucruri mărunte cu care să îți pună zâmbetul pe buze. Fericirea ta înseamnă totul pentru el.

Citește și:

7. Își amintește întotdeauna de datele importante: prima voastră întâlnire, primul sărut, prima noapte petrecută împreună.

7. Este întotdeauna alături de tine. Ori de câte ori ai o problemă (indiferent de tipul ei), el este lângă tine și încearcă să îți ofere o mână de ajutor. Ești răcită? Merge la farmacie chiar și în miezul nopții pentru a îți lua pastile sau un sirop de tuse.

8. Îți oferă spațiul de care ai nevoie. Nu este niciodată posesiv și încearcă să îți ofere libertate pentru a te desfășura.

9. Unul dintre cele mai importante dovezi: te respectă. Aceasta este piatra de temelie a fiecărei relații frumoase, de durată.

10. Te ascultă. Și poate că în unele momente nu spui ceva extrem de important... însă el ascultă pentru că știe că vrei să îți iei de pe suflet acest lucru pe care îl spui cu toată patima.

Citește și:

11. Este întotdeauna fericit să te vadă. Chiar și dacă ați fost despărțiți câteva ore, în momentul în care te vede pe fața lui apare un zâmbet frumos.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.