Setari Cookie-uri

Întotdeauna urmează ceva mai bun. Zâmbește! Universul se gândește la tine

Învață ce înseamnă să fii un suflet pur. Acceptă-ți toate defectele și scuzele pentru toate greșelile făcute. Ești o capodoperă și o lucrare în plină desfășurare

Știu cum te simți. Ai inima frântă și nu crezi că mai poți zâmbi vreodată. Îți simți sufletul împovărat și obrajii sunt plini de lacrimi. Toți oamenii au trecut printr-o situație dificilă la un moment dat în viață. Și cel mai probabil vor mai trece. Pentru că așa este viața... cu urcușuri și coborâșuri. Cu momente frumoase și mai puțin frumoase. Cu greșeli transformate în lecții de viață.

foto interior si prima pagina: Willyam Bradberry Shutterstock

Meriți mai mult. Și vei primi. Pentru că întotdeauna urmează ceva mai bun. Universul are grijă de tine, trebuie însă să ai puțină răbdare.

Între timp, concentrează-te asupra propriei persoane. Descoperă cine ești. Privește în adâncul tău și află ce simți pe lângă furie și tristețe. Fă-ți timp să afli cum te simți cu adevărat.

Citește și:

Învață ce înseamnă să fii un suflet pur. Acceptă-ți toate defectele și scuzele pentru toate greșelile făcute. Ești o capodoperă și o lucrare în plină desfășurare. Învață ce simți când ești cu adevărat fericită și tristă în același timp. Învață să fii blândă cu cele mai disperate părți ale sufletului tău.

Învață să te ierți pentru greșelile din trecut. Să îngropi amintirile și să privești asupra prezentului. ACUM contează. Învață să scapi de resentimente pentru că acestea îți vor aduce în continuare ura și durere. Și nu vrei asta. Fă pace cu tine, fă pace cu sufletul tău.

Învață să accepți când ceva s-a încheiat. Chiar și o încheiere a celor mai frumoase lucruri. Învață să renunți la ceea ce nu este menit să rămână în viața ta. Învață că timpul nu va fi întotdeauna de partea ta. Și timpul nu este întotdeauan de vină pentru lucrurile care ți se întâmplă... el doar încearcă să te conducă pe drumul pe care trebuie să mergi și să te ajute să ajungi la locul potrivit, la momentul potrivit.

Citește și:

Să ai o inimă frumoasă este un dar minunat în această lume crudă și amară. Este un dar care continuă să te bucure. Învață cum poți fi bună cu oamenii din jurul tău. Învață ca zilele în care plângi sunt zilele în care trebuie să te iubești cel mai mult. Învață să ai grijă de tine.

Învața să spui ce te doare. Nu îți mai ascunde sentimentele, deschide-ți inima și aruncă totul pe o tavă. Te vei simți ce mii de ori mai bine.

Învața să simți ce se întâmplă cu adevărat în viața ta. Învață să nu îți mai ceri scuze pentru că ești sensibilă deoarece emoțiile sunt cele care te fac om. Te fac reală. Învață să ai răbdare. Trebuie să ai răbdare cu cele mai dificile și haotice părți din tine. Învață că răbdarea îți va da toată puterea de care ai nevoie pentru a trece peste momentele dificile.

Citește și:

Învață să ai încredere în Univers. Pentru că este alături de tine. Poate că nu simți asta acum, însă vei înțelege mai târziu de ce a trebuit să faci acest ocol de la drumul tău și să suferi. Ai răbdare, cineva se gândește la tine. Și îți pregătește ceva cu adevărat special... pentru sufletul tău minunat.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.