Setari Cookie-uri

Să nu crezi niciodată că ești singură pe această lume! Universul te ascultă întotdeauna

El te ascultă și îți răspunde în multe feluri. S-ar putea să nu observi acest lucru acum... însă îți vei da seama la un moment dat.

Universul știe exact prin ce treci. Iar motivul pentru care te pune în această situație este pentru că știe că ești atât de puternică încât poți depăși chiar și cea mai dificilă situație. Inima ta este mare. Sufletul tău este minunat.

foto interior si prima pagina: Marc Little, Shutterstock

Universul nu îți tot ce îți dorești, însă îți va oferi întotdeauna ceea ce ai nevoie. Ține minte că dorințele și visurile tale sunt ascultate; însă, uneori, acestea nu sunt pentru tine. Și Universul știe. Nu îți pot aduce bine, motiv pentru care alege să nu ți le împlinească. El știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Ți-ai dorit vreodată ceva atât de mult doar pentru a te simți dezamăgită în momentul în care ai primit? Ei bine, acesta este modul Universului de a îți reaminti că lucrurile pe care ți le dorești nu sunt întotdeauna lucrurile de care ai cu adevărat nevoie în viața ta.

Citește și:

Și ai primit vreodată ceva mai mult decât ți-ai dorit? Acesta este un semn prin care Universul își exprimă dragostea pentru tine.

El te ascultă și îți răspunde în multe feluri. S-ar putea să nu observi acest lucru acum... însă îți vei da seama la un moment dat.

Vrea să ai încredere. Vrea să nu îți pierzi speranța. El îți va oferi ce îți trebuie atunci când sufletul tău este pregătit să primească.

Așadar, nu dispera. Nu întoarce spatele pentru că ai impresia că rugăciunile tale nu au răspuns. El aude vocea ta, dorințele tale, visurile tale. Și îți va oferi ceva mai mult decât ceri și te va proteja de orice rău ce îți va veni în cale.

Iată câteva citate minunate care să îți redea încrederea în Univers... care te vor convinge că ești bine, că totul este în regulă și că viața este minunată:

Citește și:

1. O persoană este iubită pentru că este iubită. Nu e nevoie de un motiv pentru iubire.

2. Când fiecare zi este la fel ca cea care a trecut, este fiindcă oamenii eșuează în a recunoaște lucrurile bune care se petrec în fiecare zi când soarele răsare.

3. Dacă tu consideri că meriți acel lucru pentru care ai luptat atât de mult ca să îl obții, atunci devii un instrument al lui Dumnezeu, ajuți sufletul lumii și înțelegi de ce ești aici.

4. Am în mine vânturile, deșerturile, stelele și tot ce a fost creat în Univers. Am fost cu toții făcuți de aceeași mână și avem același suflet.

5. Învață să recunoști semnele și să le urmezi.

6. Atunci când îți dorești ceva, tot universul conspiră în a te ajuta să obții acel ceva.

Citește și:

7. Oricine ai fi, sau orice ai face, atunci când chiar îți dorești să faci ceva, este pentru că dorința a fost pusă în suflet de univers. Este misiunea ta pe Pământ.

8. Era un limbaj pe pământ pe care toată lumea îl înțelegea. Era limbajul entuziasmului, al lucrurilor obținute cu iubire și cu scop, și că parte a ceva în care crezi și pe care dorești.

9. Sunt în viață. Când mănânc, acesta este singurul lucru la care mă gândesc. Dacă sunt în mers, mă concentrez doar la mers. Dacă am de luptat atunci va fi o zi la fel de bună, ca oricare alta, pentru a muri. Dacă te poți concentra mereu asupra momentului prezent, vei fi un om fericit. Viața este momentul pe care îl trăim acum.

10. Secretul vieții este să cazi de 7 ori și să te ridici de 8 ori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.