Setari Cookie-uri

Cele 4 fantome ale iubirilor trecute

Iată câteva tipuri de persoane care ne-au trecut calea și lecțiile pe care le-am învățat în momentul în care ne-au părăsit - unele proaspete și încă dureroase, altele vindecate de mult timp: 

Fiecare persoană care ajunge în viața noastră lasă un semn, o lecție - uneori sub formă de cicatrici, alteori ca amintiri frumoase. Totuși, în final, toți joacă același rol - acela de a ne învăța.

foto interior si prima pagina: Maxim Maksutov Shutterstock

Iată câteva tipuri de persoane care ne-au trecut calea și lecțiile pe care le-am învățat în momentul în care ne-au părăsit - unele proaspete și încă dureroase, altele vindecate de mult timp:

1. Prima dragoste (sau iubirea vieții tale)

Această persoană te învață mai mult despre dragoste decât oricine altcineva în viața ta - în perioada în care este în viața ta și imediat după ce te părăsește (cel mai probabil aceasta îți arată ce înseamnă să fii într-o relație). Este prima ta relație și, cel mai probabil, îți dorești să fie și ultima. Lumea începe și se încheie cu el. Însă în timpul în care ați fost împreună v-ați dat seama că nu sunteți destinați să fiți împreună... și apare despărțirea.

Citește și:

După ceva timp vă dați seama că nu ați fost împreună din iubire... ci din confort și normalitate. Sfârșitul a durut mult și amândoi știți asta. Dacă sunteți norocoși, sunteți încă unul în viața celuilalt și aveți o relație frumoasă, de prietenie.

Lecția învățată: Doar una? Nici vorbă! Această experiență te învață ce înseamnă dragostea, ce este pasiunea, cum este dorința alimentată. Este introducerea ta în lumea iubirii.

2. Iubirea de vindecare

Acest tip de iubire își face apariția după ce relația cu prima iubire s-a încheiat. După ani de relație, te simți brusc aruncată într-o lume nouă, o lume a întâlnirilor și nu ai nicio idee ce ar trebui să faci. Întâlnești acest om special, care îți este alături și te sprijină - este precum o eliberare pentru tine. Cu toate acestea, ceva nu este bine și îl consideri mai mult prieten decât iubit.

Citește și:

Lecția învățată: Înveți să fii singură. Doar pentru că erai într-o relație de mult timp nu înseamnă că trebuie să sări într-o altă relație. Îți faci timp pentru a afla cine ești cu adevărat fără a avea pe altcineva de partea ta.

3. Iubirea cu bărbatul cu suflet bun

Știi acel tip de bărbat care îți spune tot ce vrei să auzi, face tot ce vrei să facă. Pe hârtie, el este perfect pentru tine. îți place de el, poate chiar îl și iubești, însă acea scânteie frumoasă care apare în relațiile adevărate nu este acolo. Ești cu el pentru că te gândești că poate, în timp, sentimentele tale vor deveni mai puternice... însă timpul trece și nimic nu se întâmplă. În cele din urmă îți dai seama că acest lucru nu este corect pentru el și trebuie să închei relația.

Citește și:

Lecția învățată: instinctul tău inițial cu privire la sentimentele tale este întotdeauna cel corect. Iubirea pentru cineva nu poate fi forțată.

4. Iubirea care te consumă

Această iubire poate apărea în orice momentl al vieții, iar atunci când o va face te va consuma. El va fi întotdeauna în gândurile tale; vei sta pe telefon zi și noapte pentru a discuta cu el prin mesaje, apeluri de lungă durată, sms-uri. Simți că trebuie să tragi de el pentru a avea o relație. Va dura ceva timp să înțelegi că tu depui toate eforturile, însă la un moment dat vei înțelege că nu merită.

Lecția învățată: Nu ignoră avertismentele prietenilor tăi. Astfel vei salva timp și vei scăpa de durerea despărțirii.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.